post image

Solskjaer: Vi planerar att anfalla. Alla vet hur bra vi är

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United reser till Spanien med en offensiv inställning och målet att få ett bra resultat inför returen. 

Manchester United möter ikväll Granada i det första av två möten i Europa Leagues kvartsfinal och Ole Gunnar Solskjaer säger att man inte kommer vara försiktiga trots bortaplan.

”Jag tror vi bevisat både för oss själva och andra att vi är ett bra lag både hemma och borta, men såklart var matchen på neutral mark mot Sociedad väldigt bra för oss. Vi spelade mot ett väldigt bra lag. Granada är ett annat lag med en annan setup än Real Sociedad hade. Andra styrkor och ett annat sätt att spela, så vi måste hitta ett sätt att göra bästa möjliga framträdande.”

"Jag tycker att det vi gör bäst är att anfalla. Det kommer alltid finnas i vårt DNA - att vi vill fram och göra mål. Självklart vill man ha ett defensivt fundament, men vi vet hur viktiga bortamål är och hur bra vi är på Old Trafford också. Vi har en stolt statistik på Old Trafford i Europa-spelet, så om vi får ett bra resultat att bygga på så är det allt vi kan önska."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Juventus
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen