post image

Solskjaer: Vi måste vara realistiska på marknaden

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om det kommande transferfönstret och säger att vi måste vara realistiska. 

United förväntas värva under transferfönstret och stärka upp det redan starka lag man just nu har. Högst upp på listan står två dyra pjäser – Jadon Sancho och Jack Grealish – två spelare som skulle signalera intention och som har potentialen att ta United ytterligare en nivå.
Men Ole Gunnar Solskjaer säger att vi måste vara realistiska i dagens ekonomiska klimat.
”Vi måste vara realistiska. Hela världen har förändrats både ekonomiskt och även våra värderingar. Varje gång jag lägger fram ett ”case” till Ed Woodward så anser jag att det är ett förnuftigt och realistiskt förslag. Jag tycker jag bevisat för klubben att jag alltid tänker på klubbens bästa. Jag tänker inte kortsiktigt eller på saker som skulle gynna mig kortsiktigt. Jag tänker alltid långsiktigt och försöker göra bra affärer. Jag är alltid ganska försiktig med pangar – även mina egna pengar.”
I en färsk intervju med Sky Sports, sa Solskjaer:
”Jag tror inte det kommer bli många ingrepp. Jag tror det mer handlar om finjustering, men vi vill alltid bli bättre och vi vet att vi är längre bak än vad vi vill vara.”
Både Sancho och Grealish är ju långsiktiga värvningar som passar in i profilen Solskjaer bygger. Och onekligen finjusteringar. Om än dyra sådana.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen