post image

Solskjaer: Vi måste få in kvalité och bredd

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United jobbar på att värva både kvalité och bredd och är hoppfull om att man lyckas förstärka innan fönstret stänger. 

Manchester United ställde igår upp ett lag som visar hur svaga man faktiskt är. Ja, man har skador på tre nyckelspelare. Men utan dessa tre – Pogba, McTominay och Rashford – så är laget och truppen ofattbart klen och det är svårt att ens förstå att laget som stod på planen i går kväll faktiskt är Manchester United. Både i kvalité och bredd så är man mil bakom där man borde vara. Och man förlorade rättvist med 2-0 mot Burnley inför en hemmapublik som demonstrerade sitt missnöje tydligt genom att lämna arenan innan slutsignalen.
United länkas med många spelare just nu och man måste få in både kvalité och bredd. Solskjaer sa efter matchen att man jobbar hårt på att få in förstärkningar och att han hoppas på att det blir av innan fönstret stänger.

"Det är det som är saken med fotboll - det är dynamiskt. Det finns alltid spelare som kan överraska dig både på bra och dåliga sätt. Så det är upp till spelarna att förstå att vi är privilegierade nog att få representera den största klubben i världen. Det är en plikt varenda dag både på och utanför planen, så jag kan inte säga något annat än att det är en pågående process. Vi jobbar på att bli bättre och att få in spelare och förhoppningsvis kan vi få något gjort (under januari). Jag tror alla kan se att våra spelare spelas för mycket, men jag har absolut inget att klaga på för man kan se att de ger allt de har."
"Jag är ansvarig för vad som händer ute på planen och självklart försöker vi förstärka laget. Vi vet att vi måste förstärka och vi fattade beslutet att låta vissa av våra spelare lämna eftersom vi måste få en nystart med ett tydligt mål i sikte - och det betyder att vi vill ha en viss typ av spelare i laget, men ja vi måste ha in både kvalité och bredd. Vi jobbar på att bli bättre. Vi har våra transfermål."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Att han märker det nu, eller uttalar sig om det nu skrämmer mig. Ole borde sett detta sen han tog över för ett år sedan. Ja många spelare startar varje match och har viljan att kriga – med vad fattas? Jo, kvalitén. Hjälper inte att ha vilja om man inte är bra nog, så enkelt är det. Man kan inte säga att spelarna spelar för mycket för detta skall de klara av och det är inte det som är problemet riktigt. Men vad vet jag!

  9
  0
  1. Jag tror så här.
   Jag är ganska så säker på att han har förstått att spelartruppen är för tunn redan från start men vill göra sig av med dom spelare som vill bort för att få harmoni/ arbetsmoral i truppen. Och det finns ju fortfarande 4-5 spelare som måste bort, ni har hört det förr det kommer att ta tid.
   Han har önskat spelare som han inte får eller vill komma för att vi presterat så dåligt dom senaste åren, vi är osams med agenter, snåla mm
   Men dom har säkert satt munkavel på honom men nu är han så frustrerad över detta att han inte kan låta bli att pika i pressen.. men det är vad jag tror iaf

   11
   4
 2. Det som skrämmer mig mest av allt just nu är att Ole ”börjar” inse att truppen är skral och klappkass när det bara är 8 dagar kvar av fönstret. Undrar hur styrelsen har diskuterat?
  Får vi inte in någon alls i januari så måste woodward och glazers avgå, kanske även ole.

  6
  1
  1. Ska glazers avgå från något man äger? Allt man kan hoppas på är att de säljer klubben men då får man stå ut med att det troliga scenariot är blodspengar som klubben kommer röra sig med. Att woodward är kvar är ett mysterie, vill inte ägarna att deras klubb ska va dem mest framgångsrika som sen genererar enorma pengar? Styrelsen med 5/11 glazers runt bordet med noll koll på fotbollskunskap och blodsugare efter mer pengar i fickorna så kan vi utan problem förvänta oss ett decennium mot nada titlar och drömma om en CL plats och med tur en plats i åttondelsfinalerna.. solskjaer är inte problemet, visst han är för dålig men problemet ligger så mycket högre upp… jag vill inte ha en saudi ägare men snart är jag villig att kompromissa för mitt psyke ballar snart ur……. #glazersout #woodwardout

   8
   1
 3. Vi har en tunn trupp osv!
  Men det som saknas mest är spelidé och glöd i spelare och ledare.
  Visst materialet är inte det bästa men det är ju inte heller kattskit. Vi kan inte byta ut varenda spelare i truppen.
  Tränas inget inom laget?
  Lagvis och individuellt?
  Byggs ingen spelidé?
  Det måste ju kunna göras något med detta material så vi åtminstone slår bottengängen?

  3
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen