post image

Solskjaer: Vi letar fortfarande

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Manchester United aktivitet på transfermarknaden. 

Manchester United missade sitt primära transfermål för januarifönstret – Erling Braut Hålad, som nobbade United för att istället flytta till Bundesliga för spel med Borussia Dortmund. United har dock en rad andra transfermål och Solskjaer sa efter helgens match mot Arsenal att skadesituationen på mittfältet gör att man kanske måste prioritera ett par mittfältsvärvningar för att klara av det täta matchandet som väntar.

Men några panikköp kommer vi givetvis inte se. Oavsett hur tunt mittfältet är, så blir det inga värvningar om inte rätt spelare finns tillgängliga. Inför morgondagens match mot Wolverhampton i FA Cupen, sa Solskjaer.
"Vi letar fortfarande och jag har sagt så många gånger att vi har transfermål. Om de rätta finns tillgängliga så kommer vi göra det. Om de inte finns tillgängliga så finns de inte."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Inga panikköp? Men det är ju panik. Skutan håller på att gå i kvav med Scott och Pogba ute i 1-2 månader. Ska vi spela med fred, pereira, Matic å mata i månader där matcherna duggar tätt? Undrar on Ole är kvar i februari? Tigger om kicken ju…

    16
    1
  2. Alltså ni är fan hjärndöda – hela ledningen.. Tro fan det finns spelare tillgängliga som vill bli överbetalda i Manchester United. För helvete. Hämta en jävla mittfältare i Saint Etienne, Augsburg eller Villarreal. ALLT är bättre än det vi har just nu. Även en MFF-mittfältare, eller Djurgården, hade fungerat bättre än flygplanet Matic. Idiot-ledning, ink tränare, som tror de kan hjärntvätta samtliga fans med sina dumma jävla uttalanden.

    24
    5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen