Solskjaer: Vi kommer vinna Premier League igen

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United är på väg mot att utmana om ligatiteln igen, men att det är upp till alla inom klubben när det blir.

United stod igår för ännu en lysande insats då man slog Aston Villa borta med 3-0 och förlängde sin svit till 17 matcher utan förlust. Offensiven imponerande återigen stort och försvaret höll tätt och släppte inte in något mål.
”Jag är säker på att Man United kommer utmana och börja vinna ligan igen” sa Solskjaer efter matchen. ”När det blir är upp till alla personer som är här och hur snabbt vi kan få processen att gå. Vi håller på att utvecklas som lag, vi blir bättre och vi har kommit långt på en säsong, så låt oss ta Pauls ord (om att titeln är målet) med oss in i omklädningsrummet och kräva mer varenda dag.”
”Andra halvlek spelade vi väldigt bra och vi höll ännu en nolla. Jag är väldigt nöjd med sättet som vi kom ut till andra halvlek, skapade chanser, höll dem borta från vårt mål. Det tog kanske 20-25 minuter för att oss att hitta in i matchen, men sedan hade vi tempot. Vi gjorde tre mål i dag och försvararna har gjort sitt jobb. Vi kunde gjort tre, fyra eller fem mål till. Jag är nöjd med sättet som vi skapar chanser, men vi måste vara mer kliniska dock.”