post image

Solskjaer: Vi kommer resa oss, vi kommer vara redo på onsdag

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United kommer vara redo till onsdagens så viktiga match mot Villareal, efter den senaste veckans besvikelser. 

United har inte haft någon vidare bra vecka. Efter onsdagens uttåg ur Ligacupen så förlorade man i dag hemma mot Aston Villa i Premier League och det som såg så lovande ut inför säsongen ser nu plötsligt inte lika lovande ut längre. United har förvisso inget dåligt facit i ligan med sina fyra segrar, ett kryss och en förlust. Men man har sällan övertygat. Man är utslagna ur Ligacupen – vilket trots allt var en bra titelchans – och man inledde med en förlust mot Young Boys i Champions League.

På onsdag gäller det verkligen att man ser till att ta tre poäng då Villareal gästar i CL och Solskjaer menar att man kommer vara redo.

"Varje gång man förlorar så måste man resa sig och resa sig som lag. Man måste slåss för sitt lag och det är vad vi kommer att göra. Det kommer grabbarna att göra. Det är en stor match på onsdag. Vi vet att vi inlett gruppen dåligt så vi kommer vara redo" sa Solskjaer efter dagens match.

Gällande Bruno Fernandes straffmiss på stopptid, sa Solskjaer.

"Jag gillade inte sättet som de stod i grupp runt Bruno vid straffpunkten.. Allt sånt nonsens.. Men Bruno är väldigt mentalt stark, men idag gick den tyvärr inte in."

"Vi hade omkring 30 försök och de blockade de flesta av dem. De var aggressiva, de kontrade och de är ett svårt lag att bryta ned tyvärr. Vi lyckades inte få det första målet."

Källa: Manutd.com

 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Varför reste sig inte laget idag då, Ole? Du vilade spelare i förlusten mot West Ham i den mest möjliga turneringen för oss att vinna – och trots det så blev det en undermålig prestation när alla var tillbaka. Mkt slarv och ingen taktisk förmåga till förändring.

  15
  1
  1. Kan hålla med. Däremot saknar jag en tydligare spelidé med alla våra offensiva stjärnspelare. Lite mer kreativitet och rörelse både med och utan boll. Vi borde dominera matcher ännu mer. Och mot topplagen bör vi våga hålla boll och spela som vi gjort idag och inte back hem. Ole måste sätta spelidén bättre med denna truppen

   2
   0
   1. Han har ingen spelidé/struktur, det är det som är problemet. Han har fått 3 år och massa spelare, men ingen struktur. Ole verkar av allt att döma inte våga ställa krav, han är en glad nickedocka, därav har han säkert fått behålla jobbet så länge som han fått. För att förtydliga utan missförstånd, så är det alltså Ole som manager jag kritiserar och inte hans person.

    7
    1
     1. Ja och jag försvarar honom (Mou) än. Mourinho vann titlar och är den enda efterträdaren till SAF som gjort det. Det olyckliga var han precis som Ole och LvG inte har sportslig kompetent uppbackning av personal. Moyes sparkade ju personalen som jobbade med SAF, det har varit ett stort problem för klubben – och dessutom inte lyckats ersätta dem. Mourinho vann trots detta ändå titlar. Olyckligt också att spelare som t.ex Pogba inte gick ihop med Mou på slutet. Fast sådana fall förekom under SAF tid också, men han höll fast vid sina principer och i slutändan kunde man tacka honom för det, men inte i Mourinhos fall, där valde man att sparka honom.

      6
      1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen