post image

Solskjaer: Vi kommer göra ett starkt fönster trots pandemin

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att coronapandemin inte kommer påverka Manchester United transferplaner negativt. 

Fotbollen står stilla i väntan på att världen och samhällen ska kunna öppna upp igen och även transferfönstret kommer att påverkas av situationen. FIFA har meddelat att man kommer vara flexibla och att datumen för det kommande fönstret inte kommer vara som vanligt i år.
Många klubbar kan tvingas sälja spelare. Kanske billigare än vad man tänkt sig, eftersom ekonomin fått sig en ordentlig smäll av pandemin. Men Old Gunnar Solskjaer säger i ett videosamtal med Gary Neville – via Sky Sports – att United har en så pass stark ekonomi att transferplanerna inte påverkas av situationen. Och att han är säker på att man kommer lyckas göra de affärer man vill, när möjligheten återigen finns.
”Fotbollen kommer att återgå till det normala vid någon punkt och det är väldigt viktigt att vi är redo då. Vi vill vara bäst på allt och självklart har vi nu en chans att tillbringa mer tid på att diskutera spelare, diskutera planer. Vi har utvärderat vad vi behöver och vi har såklart tillsammans med coacherna tittat på matcher, utvärderat matcher, diskuterat under videokonferens som vi gör nu (i intervjun).”
”Vem vet hur marknaden kommer reagera på det här? Vem vet vilka klubbar som kommer behöva sälja spelare? Ja det kan kanske finnas en situation där vi kan dra fördel av det och jag vet att Man United är en av de största klubbarna med starkast ekonomi. Jag är säker på att vi kommer kunna göra de affärer vi vill göra när vi återvänder till det normala. Vi planerar, vi diskuterar vad vi ska göra, vad vi kan göra och klubben har varit väldigt bra hittills.”
United länkas främst med Jadon Sancho och Jack Grealish. Men även Harry Kane är ett namn som börjat nämnas allt mer.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen