post image

Solskjaer: Vi kanske köper Ighalo i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Odion Ighalo har chansen att göra sitt lån till en permanent transfer. "Självklart har han chansen. Det är samma för alla" säger Solskjaer. 

Ighalo är inlånad till Manchester United ifrån Shanghai Shenhua till slutet av säsongen, men Solskjaer säger att en lyckad vår kan ge permanent kontrakt för den 30-årige anfallaren.
”Han är en lånespelare som vi är väldigt glada över att ha här. Förhoppningsvis så kommer han bevisa för er precis det jag tror att han kommer göra. Han är en bevisad målgörare, så han kommer göra bra ifrån sig. Det är ett lån, men om man imponerar när man väl är här så har man en chans. Det är exakt likadant för alla som signar.”

"Det gäller inte bara Odion, men eftersom du frågade så ja självklart har han incitament att spela så bra han kan. Och det är upp till oss att se till att han vill stanna om det är så att vi vill att han ska göra det. Jag tror att han ibland får nypa sig i armen. För han är nu i sin favoritklubb, vid 30 års-ålder."
Ighalo stannade kvar i Manchester medan resten av laget var på träningsläger i Spanien. Detta eftersom man var rädda att han inte skulle släppas in i England igen, om reglerna för inresa för personer som vistats i Kina skulle skärpas under vistelsen i Spanien.
Men Ighalo har i Manchester fått träna utanför Carrington, eftersom man under en två-veckors-period ville säkerställa att han inte bar på något coronavirus som kunde föras in i Uniteds miljö. Solskjaer har sagt att Ighalo kommer att resa med laget till London för kvällens match mot Chelsea och även att han kan komma att göra ett inhopp, trots att han bara hunnit träna med laget i en dag.
Källa: Mantud.com

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

    1. För att jag ifrågasätter din läsförståelse? Att gnälla utan orsak är inget annat än barnsligt gnäll. Sedan tvivlar jag att du sett vad han presterade i Watford med tanke på att hans snittar fler mål än både Rashford och Martial.

      1
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen