post image

Solskjaer: Vi kan vända det här

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om gårdagkvällens insats mot Manchester City i LigaCup-semin. 

Manchester United fick i går en riktig sk reality check när Manchester City kom på besök och totalt manövrerade ut United. Matchen inleddes starkt från Uniteds sida och under de första tio minuterna såg det ut att kunna bli en spännande kväll, men sedan kopplade City greppet om matchen och släppte det aldrig.
Solskjaer tycker United dock visade en bra reaktion i andra halvlek och säger att dubbelmötet fortfarande lever.
”Nå, i första halvlek fram till dess att de gjorde sitt mål så var det en jämn match tycker jag. Men vi lyckades inte hantera bakslaget med deras mål tillräckligt bra. Vi måste lära oss hur vi hanterar sånt bättre och se till att vi stannar kvar i matchen. Vi måste hitta en lösning på underläge istället. Det gjorde vi inte och man kan väl säga att vi hade tur att vi bara låg under med 3-0 i halvtid. Vi hämtade oss bara inte från dessa mål förrän i halvtid, när vi (coacherna) kunde påverka dem lite mentalt.”

"Vi ville se deras karaktär, för vad vi gjorde i första halvlek är bara inte bra nog. I halvtid handlade det om att se vem som hade tro, vem som hade stolthet och karaktär att vända på detta. Jag tycker att andra halvlek var en väldigt bra respons. Vi kan inte be om en bättre respons än den vi visade i andra halvlek och med publiken i ryggen gick vi för det. Vi skapade en del chanser och det såg bättre ut. Vi vann halvleken med 1-0 och det betyder att vi fortfarande är kvar i matchen."
"Vi har visat tidigare att vi kan vända underlägen från hemmaplan i dubbelmöten. Förra årets match mot PSG är det senaste exemplet för oss. Vi måste bara tro på det när vi åker till Ethiad och hoppas vi levererar en bra prestation. Vi skapade mängder av chanser senast vi var där och det har vi gjort många gånger som klubb."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Enligt OGS så var det en match av två halvlekar, enligt resultatet var det så men enligt matchbilden så var det endast ett lag på planen som spelade fotboll. Vi lyckades göra mål genom att sno bollen när dom lekte runt med oss. Finns ingen chans att vända på detta!

  11
  0
  1. Herregud Ole!
   När börja du tror att man u är Liverpool ?!?! Fatta inte han inte du skillnad mellan fotboll & curling ?!? Helt ärligt jag trodde på dig men . Det här är droppen!!!
   Så ursel man u har spelat hela säsongen Helt plötslig tror du att vi kan vända i derby?!?
   Du för rolig!
   Svär jag vill man u u23 mot man city!!!

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen