post image

Solskjaer: Vi har mentaliteten för att klara av det

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United är av det rätta virket och har mentaliteten att hantera pressen under de två sista och helt avgörande matcherna. 

I kväll ställs United mot West Ham på Old Trafford – en enormt viktig match för topp-fyra-racet. Inför matchen ligger United och Leicester på samma poäng och har samma målskillnad, men Leicester har en match mer spelad. Dvs United har i kväll ett guldläge att gå om Leicester i tabellen inför sista omgången, då lagen möts på King Power Stadium.
United har sett riktigt heta ut sedan återstarten, men under de senaste matcherna är känslan att det sett lite sämre ut och i helgen bröts en 19 matcher lång förlustfri svit då man förlorade mot Chelsea i FA Cup-semin. Solskjaer fick inför kvällens match frågan om laget har den rätta mentaliteten för att hantera och resa sig ifrån söndagens nederlag i det här pressade läget.
”Ja. Vi har gett oss själva en väldigt bra chans och det är nu det gäller. Jag ser fram emot det och jag är rätt säker på att spelarna gör det också. Vi har gett oss själva en väldigt bra chans med en bra svit. Redan sedan i oktober då vi kom tillbaka från landslagsuppehållet och skulle vunnit mot Liverpool. Sedan dess har vi varit ett väldigt bra lag som varit mer konsekventa.”
”Det återstår två matcher nu och vi har spelat oavbrutet sedan återstarten. Vi har gillat det. De flesta spelarna har fått chansen och de flesta har gjort bra ifrån sig. Jag är väldigt nöjd med truppen. Känslan är att vi har ett väldigt bra momentum, vi har spelat utan att få skador och spelat mer eller mindre samma lag och de har presterat väldigt bra. Men som klubb ser vi alltid fram emot att ta upp unga spelare och att addera spelare som är bättre än de vi har i truppen nu. Men låt oss bara fokusera på de kommande två matcherna.”
Efter Uniteds match mot West Ham i kväll så spelas en annan match som är viktig för topp-fyra-racet, Liverpool v Chelsea.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Hmm .. gillar inte uttryck som ”skulle ha vunnit…”. Det speglar bara en loser-mentalitet. Du vinner matcher för att du var lite bättre eller hade turen på din sida. Du spelar oavgjort för att motståndet var minst lika bra eller minst lika dåligt . Och du förlorar för att motståndet var bättre just då eller du hade lite otur.
    Men bortsett från detta, klart som fan Ole säger att laget är beredd för dessa två matcher. Vad ska han annars säga? Han kan ju inte säga ”jag tror vi förlorar ikväll och spelar i bästa fall oavgjort borta mot Leicester”.
    Tyvärr minns vi alla de sista matcherna från ifjol då vi skulle ha vunnit samtliga. Bara att hoppas att det inte blir en repris.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen