post image

Solskjaer: Vi har en tydlig plan

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han har en tydlig plan och vision för Manchester United. "Vi vet hur vi vill att truppen ska se ut efter sommaren" säger norrmannen. 

Manchester United fortsätter att gå knackigt. Ole Gunnar Solskjaer var bara tänkt som en interimtränare då han tog över efter Mourinho för ganska exakt ett år sedan, men han gjorde det så bra under sina första 15 matcher att ledningen anställde honom permanent. Därefter följde en mycket dålig vår och nu har den nya säsongen inletts väldigt dåligt med en tiondeplats efter 14 spelade omgångar.
Många ifrågasätter Solskjaers förmåga att faktiskt vända på läget och göra United till den stormakt man vill vara, men signalerna från ledningen och initierade personer är att han har ledningens stöd. Och enligt honom själv har man en tydlig plan och vision för Manchester United:
”Vi har en plan på plats och förhoppningsvis kan vi få resultat som skyndar på den. Ibland går det inte så fort som man vill, men det går fortfarande i rätt riktning. Vi har en klar och tydlig bild av hur vi vill att truppen ska se ut i juni/juli och förhoppningsvis får vi så mycket som möjligt gjort så snart som möjligt. Men vi har en plan.”

"Det görs mycket jobb bakom kulisserna för kulturen i laget. Vi behöver såklart resultaten. Det är ju det som är kvittot. Men min känsla är att vi skulle ha vunnit alla de sex matcherna vi kryssat i år. Vi måste se till att göra det ute på planen."
"Jag har tro på de här spelarna och att vi kan vinna vilken match som helst när som helst, men vi måste få mer kontinuitet. Jag tror det hänger på att få tillbaka spelare från skada. När vi har hela truppen frisk så är jag säker på att vi kan utmana och ta oss uppåt i tabellen."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Aa jag är så äckligt trött på hans påståenden. Det är absolut INGENTING som är positivt och han fortsätter hitta på ursäkter om att saker är på rätt väg? VADÅ RÄTT VÄG. Folk klagar på spelartruppen, ja. Spelartruppen är undermålig och till viss del har Solskjaer en stor del av det eftersom han släpper spelare utan att ha ersättare till dessa. (Herrera/Lukaku) Förlänger med MATA istället för Herrera.. Herregud.
  Vi har fortfarande bättre trupp än Sheffield United och Aston Villa men båda dessa lag spelar bättre fotboll än oss.

  6
  1
 2. Kom igen nu gubbar var lite positiva! Visst jag håller med om att resultaten har varit för dåliga och spelet knackar, men samtidigt vi har ligans yngsta lag och åretsnyförvärv är bra inte minst när det gäller attityden. Fyra nyförvärv, en forward, två mittfältare och en försvarare sen är vi med på allvar. Om två år vinner vi ligan!

  4
  8
  1. Vem bryr sig om vi har det yngsta laget i ligan? Jag skiter väl i om vi har det äldsta laget i ligan bara vi vinner matcher o utmanar om ligatiteln. Det är väl inget positivt med att ha massa unga spelare som inte håller måttet? Det måste ju vara bra unga spelare också. Jag ser inte direkt nån Mbappe i vår trupp, han är ung. Ålder är helt irrelevant, talang o prestation är allt.

   6
   0
  2. Huges10,
   Det är svårt att vara positivt inställd till klubben när den har vanvårdats till den grad att man knappt känner igen den längre.
   Du har rätt i att vi har en av PLs yngsta trupp, men även en av de sämsta så vad är positivt med det egentligen?
   Sen att bebishuvudet är nöjd och säger att allt går enligt planerna dessutom (trots statistiken)?! De matcherna vi torskar eller kryssar utan att få iväg ett enda skott är han nöjd med för att grabbarna visar karaktär. När Pogba och McTominay kommer tillbaka så börjar vi klättra i tabellen säger han nu, allt enligt planerna…..
   Jag tror som dig, om två år vinner vi ligan. Men aldrig med en amatör som tränare utan då är det första vi måste göra att skaffa en riktig sådan som faktiskt har koll på vad han gör och även tillsätta en vörvningsansvarig, så vi slipper dessa hål i huvudet-värvningar i framtiden.

   6
   1
 3. ”Tydlig plan” Aa jo tjena, efter 1 år så ser vi inte ens en GLIMT av en plan. Flera tränare har kommit in i PL och under en vecka visat mer än vad han gjort över 1 år. Ex Rodgers och Lampard. Ole är bara snack, varje intervju är samma jävla saga om ungt lag o tydlig plan o bullshit. Det var gulligt dom 3-4 första gångerna men efter 30-40 gånger så har vi hört allt, visa oss resultat eller försvinn. Alla som gnäller på att truppen är tunn och att han behöver värva… ingen bad honom och göra truppen tunnare o sämre än vad den var. Det var han som gjorde sig av med 5-6 spelare utan att ersätta, identifiera eller köpa nya spelare. Han och klubben bär ansvaret på hur det går för laget och vilken trupp vi har att utgå ifrån. Eftersom han går ut och uttrycker sig flera gånger om att han är supernöjd med truppen så får han ta smällen, Mou i den här sitsen var tydlig att han var missnöjd med truppen och då körde dom ut honom. Ole är en clown som bara är glad att han får leda en av världens största klubbar, han kan inte ens tro det själv, det är för bra för o vara sant så han gör o säger allt han behöver för att behålla jobbet, Mou visste sitt värde och accepterade inte detta.

  6
  0
 4. Vad Ole säger i intervjuer och vad han säger internt är högst troligt två helt skilda saker. Men jag tycker han gör rätt som stöttar spelarna utåt, som ung spelare är det svårt att växa och känna förtroende om du sågas i pressen av din egen tränare.
  Och ni har delvis rätt när ni säger att åldern inte är det viktiga, men samtidigt har ju unga spelare fortfarande möjlighet att utvecklas!
  Och visst gjorde vi oss av med lite för många spelare i somras men samtidigt tycker jag det är betydligt bättre att satsa på spelare som faktiskt VILL spela för United. Visst är det roligare med en spelare som utvecklats i klubben jämfört med en trött legoknekt på 30plus, (jag vet det finns undantag).
  Och jag håller med om att Ole har mycket kvar att bevisa men varför skulle inte även han kunna utvecklas, kolla på hur det gick för SAF i början.

  4
  6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen