post image

Solskjaer: Vi har en speciell grabb i Greenwood

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om Mason Greenwoods otroliga utveckling efter succén mot Bournemouth. 

United fortsätter imponera stort och är efter gårdagens seger över Bournemouth uppe i 16 matcher utan förlust. Och det är ett imponerande United med en bländande offensiv som just nu visar upp sig.
En av huvudpersonerna i gårdagens 5-2-seger var Mason Greenwood, som med sina två fina mål tog sin total till 15 mål alla turneringar. Manchester United sitter på en riktig guldklimp i den exceptionellt talangfulla 18-åringen och Solskjaer fick efter matchen frågan om han sett en spelare med så stora kvalitéer i så ung ålder.
”Nej jag tror inte jag har det. Jag såg Wayne Rooney i samma ålder och Mason är en specialist på avslut och en specialist på att göra mål. Han vet exakt vad han ska göra med bollen när han är ute på planen. Om han skjuter så blir det mål. Hans generella spel har blivit bättre och han kommer att bli ännu bättre.”
”Jag vill inte jämföra honom med Rooney eller Ronaldo. Det är inte rättvist. Han kommer skapa sin egen karriär. Han gör det på sitt sätt. Båda dessa två har haft fantastiska karriärer och jag är säker på att om Mason fortsätter göra rätt saker och fattar bra beslut, så kommer han också ha en fantastisk karriär. Det här är ju Masons första säsong, men vi har alltid vetat att det finns en speciell grabb där.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Claes,
   Kane var 20+ när han blev erkänd skyttekung i Tottenham och England.
   Allt gick väldigt fort för honom sen. Från a vara en nobody till landslagets självklare nummer 9. Ingen annan dagens engelska spelare har samma förutsättningar.

   0
   0
   1. Vad menar du? Greenwood har all förutsättningar för att bli topp klass. Förstår inte alls din kommentar… ”Kane var 20+”? Så Kane var ingen talang som Greenwood är, okej. Han utvecklades inte som Greenwood gör, okej. Kane var en nobody, Greenwood har aldrig varit sedd som en nobody då han direkt klev in och gjorde bra ifrån sig. Så kontentan är att Greenwood ligger steget (flera mil) före Kane i alla avseenden om man mäter snitt vid samma ålder. Därav förvirringen av ditt ”Ingen annan dagens engelska spelare har samma förutsättningar.” där du redan från början erkänner att han inte alls hade någon förutsättning att bli den han (Kane) blev.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen