post image

Solskjaer: Vi hade rätt attityd

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaers ord efter Manchester Uniteds överkörning av Tranmere Rovers i FA Cupens fjärde omgång. 

Manchester United hade i går lekstuga med Tranmere Rovers och vann oförskämt enkelt med 6-0 på bortaplan. Bästa möjliga sätt att resa sig för ett United som haft det kämpigt på sistone och en stor lättnad för Solskjaer, som hade fått det olidligt hett om öronen om resultatet på leråkern mot det formsvaga League One-laget blivit något annan än seger.
”Jag kan förstå att spelare känner att de inte vill spela när de ser den där planen, men vi såg till att vi hade rätt attityd innan matchen. Ut där och göra jobbet” sa Solskjaer efter matchen. ”Alla väntar på att vi ska misslyckas, eftersom det är upplagt för det men spelarna var väldigt bra. De (Tranmere) blixtrade till lite under de första minuterna men vi stod upp bra och när man gör tre mål på en kvart så är man ju väldigt glad. Olika målskyttar, vilket också är bra. Gott självförtroende, vi höll nollan, vi gjorde mål på fast situation och mänger av positiva saker att ta med.”

"Vi har inget att klaga på. Självklart visste de att de var tvungna att koncentrera sig och fokusera, men vi sa att vi ville spela på vårt sätt och se till att hitta ytor och fickor för att försöka spela längs marken (trots det dåliga underlaget). Vi är inte direkt laget som spelar i luften. Alla var fokuserade under hela dagen från dess att vi möttes på Carrington. Vi vill ta oss långt i den här cupen. Det är en fantastisk turnering."

Källa: Manutd.com
Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Ärligt talat, vem bryr sig om FA Cupen !
  inte jag o uppenbarligen inte konkurrenter i ligan heller då dom matchar B uppställningar.
  Katastrofalt vilken svag trupp United har trots att vi är ett av dom lagen i världen som har spenderat mest pengar på spelare senaste åren.

  4
  10
    1. Påsen,
     Kloppen säger ju att både han och A-truppen är på semester då returmatchen ska spelas (första veckan i februari). Junior/U23 ska spela. Vinna eller försvinna verkar inte spela nån roll för dom, så länge dom vinner det viktigaste, PL.

     5
     0
     1. Dom har ju lite viktigare saker framöver och det är ju ett val man gör som tränare och klubb. Att dom lägger full fokus på att vinna ligan är fullt förståeligt då dom inte gjort det sen Glenn Hysen var en innekille. Jag tycker också det var löjligt att mönstra den truppen vi gjorde men orkar inte heller med gnället om spelschemat.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen