post image

Solskjaer: Vi gör vad vi kan

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Angel Gomes och Tahith Chongs framtid i Manchester United. 

Både Tahith Chong och Angel Gomes har kontrakt som går ut till sommaren och Manchester United har länge suttit i förhandlingar om förlängningar, hittills utan framgång.
Speciellt Chong länkas med många storklubbar, bl.a Inter och Juventus men Ole Gunnar Solskjaer sa igår kväll att United gör vad man kan för att lyckas behålla den talangfulla duon:

"Nå, vi sitter forfarande i samtal med dem. Tahith gjorde mål i dag (för U19-laget mot Brugge). Han spelar hellre match än att sitta på läktaren här. Han ser bara till att han är redo när han får chansen. Han spelade väldigt bra mot Wolverhampton i FA Cupen och jag är väldigt nöjd med honom. Grabbarna har väldigt bra attityd. De är båda absoluta toppengrabbar och vi gör vad vi kan för att behålla dem för om några år tror vi att de kommer vara väldigt bra spelare."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Jag förstår att grabbarna tröttnar med tanke på Oles fina snack om att ge ungdomarna chansen. Nu när det visade sig vara skitsnack så vill de givetvis flytta på sig. Hoppas man lyckas hålla kvar dessa kids för att låna ut de.

  5
  7
 2. Chong har ju fått flera chanser men inte tagit dom. Annars har ju både Mctominay, Williams, Tuanzebe och Greenwood slussats in. Så förstår inte snacket om att Ole inte ger dom unga chansen?

  4
  4
  1. Frågan är ju om han gjort det för att han verkligheten måste det de gångerna han gjort det efter att själva gjort truppen tunnare utan att förstärkt upp den.
   Ta senaste matchen som exempel, visst borde han väl hellre kunnat lirat reservpelare istället för Mata, Lingard och Andreas va?

   6
   1
   1. Omöjligt att sia om skulle jag säga. Sista meningen håller jag med dig om, tycker att han ställt ut fel 11a ett par gånger, men vi vet ju heller inte vad som sker bakom kulisserna.
    Tycker ändå att det är fel att säga att han inte gett unga chansen. Om han kan bli bättre? Absolut.

    2
    3

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen