post image

Solskjaer: Vi fick vad vi förtjänade

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin kommentar kring gårdagens mycket tunga poängtapp mot Southampton. 

United åkte igår på ett blytungt poängtapp. Efter att det stod klart att Citys Europa-avstängning upphävts så blev plötsligt topp-fyra i Premier League väldigt viktigt, då femteplatsen inte längre fungerar som en livlina till Champions League.
United hade vid seger mot Southampton igår kväll gått om både Leicester och Chelsea i tabellen upp till tredjeplats, men efter att Soton kvitterade till 2-2 i den 96:e minuten så är United kvar på femteplatsen med tre omgångar kvar att spela av ligan.
“Det är det värsta tiden att släppa in ett mål, men sånt händer i fotbollen” sa Solskjaer efter matchen. “Man får bara ta det, för vi har vunnit så många matcher på det sättet vi själva. Det är en del av läroprocessen för det här laget att få känna på den besvikelsen efter att man trott at man har alla tre poäng. Men antagligen förtjänade vi inte alla tre poäng i dag. De spelade bra. De var fysiska. I väldigt god fysisk form. Vi hittade aldrig rytmen i vårt passningsspel. Speciellt när vi gjorde 2-1. Men vi skapade chanser och spelade en del fantastisk fotboll emellanåt.”
“Nej jag tror vi haft tillräckligt med återhämtning. Det var bara en sån där dag då vi inte tog våra chanser och de tog till vara på sina. David gjorde en väldigt bra räddning, men förutom den så var det vi som hade alla chanserna. Southampton är ett bra lag dock och det är ju inte så att man bara får tre poäng skänkta till sig.”
Matcherna som återstår är Crystal Palace borta på torsdag, West Ham hemma och Leicester borta i sista omgången. Den matchen kan komma att bli en riktig rysare.
Mellan Palace och West Ham spelar United semifinal i FA Cupen mot Chelsea. Dvs nu på söndag.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Lite samma syndrom som tidigare i säsongen tyvärr!
  Vi blev rädda om poängen och backade hem. Det håller inte i 20-30 minuter utan straffar sig nästan alltid.

  0
  0
 2. OGS bygger ett lag åt en annan tränare, det är vad jag måste intala mig själv just nu. SAF kunde falla tillbaka och köra 45 minuter försvar, eftersom man hade alla bitar som behövdes för det spelet. För mig, så kändes det som om United försökte försvara sig i hela andra halvlek vilket är helt absolut galet. Jag gillar ändå OGS men, förbannade j-vla idiot som tror han kan spela som de gjorde under SAF. Vad ska man köpa offensiva spelare för när man inte kan hålla boll-fan på deras planhalva? Vad ska vi med fler offensiva spelare till när man inte ens har bollen? Detta var matchen som gjorde att vi missar CL. 😑

  0
  0
  1. Claes,
   Nu är du väl ändå lite för negativ.
   Chelsea har Liverpool att möta på Anfield. I normala fall vinner Liverpool.
   Vi har Leicester i sista matchen, vilken mycket väl kan bli en final om 4e platsen.
   Bara vi inte klantar till oss i matcherna mot Crystal Palace och West Ham, så har vi allt i våra händer.
   Kan ju tillägga att jag vågar inte hoppas på “reservplanen” att vinna EL i augusti för att ta oss till CL. Oberoende vad folk än säger i denna forum, ALLA toppspelare vill spela i CL och helst i ett lag som kan vinna CL. Allt annat är bara bullshit (eller möjligen en överdriven lönecheck).

   0
   0
  2. Claes: Vill bara göra dig och folk här medvetna om att United förlorade fotbollsmatcher även under Sir Alex tid, känns som många glömt det. Inte för att Solskjaer på nåt vis ska jämföras med Ferguson, men fasen, united kunde klanta sig även med honom och förlora mot bottenlag. Vem glömmer 2012? Leder ligan med 8 poäng med 6 omgångar kvar med tappar det. Så luta sig tillbaka och köra försvar? Knappast att det alltid gick vägen.

   0
   0
   1. SAF hatade att förlora! Men efter att varit otalbar och förbannad efter matchen, brukade det alltid sluta med kommentaren. “Vi förtjänade inte bättre”. Allt mot bakgrund att vi inte gjorde tillräckligt med mål/eller släppte in för många.
    Sedan är det alltid en annan sak vad som sägs inom 4 väggar. Bra hanterat OGS. Vi har fortfarande CL i egna händer. Vi kan t o m spela oavgjort i en av matcherna mot CP el WH. Vi st mot Leicester är vad som gäller. Och ska vi förtjäna CL. ska den matchen vinnas!

    0
    0
   2. Vi backade hem alldeles för tidigt, kändes redan efter 55/60min? Det straffar sig att backa hem förtidigt. Det verkade som vissa spelare dessutom blev lite trötta? Ovasett om pogba/fernandez är trötta/dåliga så tycker jag inte att vi kan byta ut båda . Det är ryggraden och vi förlorar alltid bollinnehav när våra “stjärnor” kommer in från bänk. Vi förlorar mkt dynamik i spelet. Men detta var också lite dels pga otur dock. Men det kommer straffa sig fler ggr om vi backar hem o slutar pressa för tidigt

    0
    0
 3. Allt som kunde gå fel igår gick fel. Men jag tror fortfarande vi slutar top 4 innan matchen mot Leicester. Får hoppas Liverpool vinner mot Chelsea och att vi inte klantar oss mot Palace och West Ham. Sen spelar vi lugnt mot Leicester utan nerver, eftersom dom förhoppningsvis förlorat/kryssat mot Sheffield Utd och Spurs.

  0
  0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen