post image

Solskjaer: Vi får inte börja tvivla – vi måste hålla ihop nu

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer medger att han gjorde misstag i laguttagningen men säger att man måste hålla ihop och vända på det här tillammans. 

Manchester Uniteds tunga period fortsätter. Efter förlust mot Aston Villa och kryss mot Everton innan landslagsuppehållet så var förhoppningen att man skulle resa sig borta mot Leicester idag. Men så blev inte fallet. United gjorde en mycket svag insats på King Power Stadium och förlorade matchen med 4-2.

Efter slutsignalen pratade en allt mer pressad Ole Gunnar Solskjaer med media och medgav b.la att han gjorde fel som spelade Harry Maguire, som uppenbarligen inte var redo efter att ha varit borta med skada.

 

"Det är alltid tufft at komma hit och man måste prestera för att få resultat. Det var tvunget att hända någon gång att vi förlorad borta. Vi presterade inte. Vi måste se över det och lära oss av det. Vi måste göra bättre ifrån oss än idag. Vi gjorde inte saker bra nog."

"Det var svagt av oss att släppa in de fyra målen vi släppte in. Vi förtjänade inte att fortsätta vår förlustfria svit med sättet vi spelade idag. Det är jag som väljer laget. Harry Maguire visade ingen känning (inför matchen) och jag tar på mig det om det inte fungerade. Om vi släpper in fyra mål så var det antagligen så att jag fattade ett dåligt beslut."

"Vi har inte varit i bra form på sistone. Vi har förlorat för många poäng och det är något vi måste titta på. Vi kanske behöver någon förändring. Behöver vi mer ben (löpare) där inne? Vad behöver vi? Jag har många bra spelare. Fred, Edinson Cavani saknades idag. Men jag vill inte komma med ursäkter för laget jag ställde ut i dag. De är toppspelare men i dag producerade vi inte."

"Vi måste studsa tillbaka och resa oss. Alla har varit borta och kom in med självförtroende för det gjort bra ifrån sig med landslagen. Vi måste reda ut det här. Vi har fem matcher innan nästa uppehåll och vi måste hålla ihop. Det finns inget annat sätt att göra det. Vi kan inte tappa fokus. Man måste lita på sig själv och på sitt lag. Och vi måste se till att vara redo på onsdag kväll (mot Atalanta), för det kommer bli en svår match."

Källa: MEN, Mantud.com

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Jag brukar inte vara den som kommer med kritik men OGS har en sanslöst bra trupp att arbeta med men han får det ändå inte att fungera så det är kanske dags att låta någon annan styra skeppet i rätt riktning.

    5
    0
  2. Pojken Ole kan säkert göra alla i truppen glada mitt sitt goda humör. Speciellt de yngre. Men om man har en obefintlig strategi, inget spelsystem och låter individuella prestationer avgöra matcher, då har man ett problem förr eller senare. Nu är det nog, bort med amatören. Vi har världens näst högsta värderade trupp i världshistorien, styrd av en amatör som tränare.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen