post image

Solskjaer: Vi börjar se identiteten

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United är på rätt spår och att man allt oftare ser identiteten på det lag man vill vara. 

Manchester United har haft en hyfsad period under december med fyra segrar på sju matcher i Premier League, vann sin Europa League-grupp och tog sig vidare till semifinal i Ligacupen. Man har nu häng på fjärdeplatsen och är i allra högsta grad med och fightas om de så viktiga Champions League-platserna.
”Vi blir bättre. Jag tycker vi kan se mer och mer av vad vi vill vara, vår identitet och vad vi är bra på” säger Solskjaer. ”Vi får matcherna att passa vår stil mer och mer. Vi har spelat på samma sätt ett tag nu och vi börjar vänja oss vid varandra.”
”Vi är fortfarande en bit ifrån där vi vill vara, men jag tror vi är det yngsta laget i Premier League den här veckan också. Det var vi förra veckan – med en snittålder på 23 år i startelvan. Vi är unga och vi kommer ha upp och nedgångar, men förhoppningsvis färre nedgångar.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Vi börjar se identiteten och det är väldigt ojämna resultaten !! jupp den ser jag med vi gör bra matcher mot topplagen där vi lever på kontringar mestadels för vi äger inte eller spelar ut vår motståndare så det på allvar känns som vi är det starkare laget , mot sämre motstånd är det väldigt ojämnt inte alls kul riktigt uselt alltför ofta =/ .
    Men om Ole börjar få god feeling så är det väl bra en par gubbs ut OM dom ersätts och gärna en spelfördelare ovan mittbackslinjen som kan läsa spelet och slå PASSNINGARNA så vi kan lyfta upp Pogba och vila Lingard och ev Mata en hel del framöver , MEN GOTT NYTT ÅR UNITED FANS =) =)

    5
    3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen