post image

Solskjaer: Vi behöver titta på kortsiktiga lösningar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United kan tvingas söka temporära lösningar för att klara av resterande del av säsongen efter det utsatta skadeläget.

Manchester United är hårt drabbade av skador på nyckelspelare. Sedan tidigare är Paul Pogba och Scott McTominay långtidsskadade och nu står det klart att Marcus Rashford missar de kommande två – tre månaderna med en fraktur i ryggen. United är i stort behov av förstärkningar även med en fullt frisk trupp och man jobbar på att värva spelare. Det är bekräftat att man försökte värva Erling Braut Håland, som istället skrev på för Dortmund och man sitter fortfarande i förhandlingar med Sporting gällande en värvning av Bruno Fernandes.
Det rådande skadeläget gör att United nu är i ett utsatt läge och i ännu större behov av förstärkningar och efter kvällens match mot Liverpool sa Solskjaer att situationen inte kommer ändra den långsiktiga transferstrategin, men att man kan tvingas till kortsiktiga lösningar  för att klara av resterande del av säsongen.

"De värvningar vi vill ha in som permanenta transfers kommer inte att förändras bara för att vi har två, tre spelare borta i några månader. Det måste fortfarande finnas en plan bakom värvningar, men det kan bli så att vi måste göra några kortsiktiga dealar. Spelarna ger ju absolut allt de har, men när man saknar Scott, Paul och Marcus så är det något alla lag skulle märka. Så det kan betyda att vi måste titta på några kortsiktiga affärer som tar oss till sommaren. Men i dag handlar inte om transferfönstret. Vi har just spelat match mot det bästa laget i landet och om du inte har några frågor om matchen så kan vi gå vidare."
I Rashfords frånvaro landar ännu större ansvar på Mason Greenwood, men Solskjaer säger att man måste vara försiktiga med en så ung talang och att United försöker få en eller två affärer gjorda under januari.
"Vi måste vara försiktiga. Det finns en toppspelare i honom och det är en chans för honom. Men vi kanske gör en eller två saker i transferfönstret."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. Och vad fan är den här jävla planen med värvningar han pratar om? Låter som han har hittat livets mening när han pratar om dessa värvningar som ska ha en plan bakom. Ta in Bruno för i helvete!!! 74 000 åskådare ser varannan helg på old trafford hur oduglig mittfält vi har, behövs verkligen en Einstein för att inse problemet?!

  10
  1
 2. ASå helt ärlig va ursel vi spelar Vfr inte ta in Mata istället Matic/Pierra??!?? Vad i helsike syssla ole med ?!
  Iaf tack och lov att lingard inte Spelar
  Vi måste får in mittfältare hur kan ni ligga pengar på Maguire för 80mij men inte får in en enda mittfältare ?!??
  Fan va arg jag är ASå! Inte en enda mittfältare som kan dribbla eller passa boll jävel utan att motståndare ta bollen?!??

  3
  0
 3. Wow äntligen har poletten trillat ner. Det är superbra med långsiktiga lösningar men med den usla trupp vi har och dessutom skador på nyckelspelare (varav flera varit det länge) måste vi köpa eller ta in på lån.
  Varför ska allt ta så lång tid att förstå för Ole?

  3
  0
  1. För att Ole är en ointelligent person. Han var bra som supersub. Men jag kan inte ens om jag anstränger mig till max se några ledarskapsegenskaper i honom. Inte idag och inte ens då han var en aktiv spelare. Därför kommer det alltid vara ett stort mysterium hur Ole ens fick chansen att bli en tränare. Hans intelligensnivå verkar vara i samma nivå som Glenn Hysén och det säger väl det mesta?

   4
   0
 4. Det är helt efterblivet att man inte lyckats knyta till sig några spelare när det är tio dagar kvar av detta transferfönster. Var fan är denna klubben på väg? Plågsamt att se ens älskade klubb misskötas på detta sätt. Gary Neville är klockren i sin analys men tyvärr kommer dessa pajaser fortsätta styra en av världens största klubbar.

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen