post image

Solskjaer: Vi är redo att ta nästa steg nu

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United nu är redo att göra det man hittills misslyckats med under hans ledning - att ta en titel. 

United har konsekvent tagit kliv framåt de senaste två säsongerna under Solskjaers styre och ledningen fortsätter visa sitt förtroende för norrmannen genom att backa honom på transfermarknaden och visa sitt förtroende. I dag kom nyheten att Solskjaer skrivit nytt långtidskontrakt med klubben – till sommaren 2024, med option om ytterligare ett år.

I samband med kontraktsförlängningen gav Solskjaer en stor intervju med Manutd.com och pratade bl.a om lagets utveckling och det faktum att man ännu inte tagit någon titel under hans ledning – men att det är dags nu.

 

"Vi är här för att vinna såklart. Jag kan inte säga att jag är överlycklig med det som hänt hittills eftersom vi inte vunnit någonting, men jag känner ändå att framstegen finns där och jag känner att truppen är på en mycket bättre plats."

"Jag känner att vi gradvis tar oss dit genom att bara göra det vi gör varje dag. Vi har ännu ingen trofé som bär upp det, men jag känner att vi känns starkare nu och redo att ta nästa steg."

Läs hela intervjun med Solskjaer på Manutd.com. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen