post image

Solskjaer: Vi är inte ansvariga för skadorna

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har under säsongsupptakten fått stå ut med en mängd skador på viktiga spelare, vilket framförallt drabbat offensiven och Ole Gunnar Solskjaer säger att det inte beror på för hård träning

United har en tunn trupp till och med nära alla spelare är friska och hela, så när skador på nyckelspelare som Pogba och Martial kommer så blir det en hård smäll mot laget. Ole Gunnar Solskjaer säger att det är frustrerande, men att skadorna inte är en orsak av för hård träning.
"Man måste vara fit i den moderna fotbollen och vi har inte tränat dem för hårt nej. Arbetet har varit väldigt bra. Jag litar på min personal. Alla är fantastiska. Om ni skulle se jobbet bakom kulisserna och vara i mina skor så hade ni sagt att saker händer där som går åt rätt håll. Alla de skador vi haft är såklart frustrerande, men det hör till att vara en fotbollspelare" säger Solskjaer till Sky.
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det börjar verka och kännas att inget är varken Oles fel eller förtjänst.
    Om United inte gör mål, är det domarens fel, för han delade inte ut straff när Rashford snubblade på sina egna skosnören.
    Bara och sälj samtliga spelare som går sönder på ett och annat sätt och köp in robusta britter med träfötter som äter ståltråd till frukost, lunch, middag och till mellanmål.

    1
    1

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen