post image

Solskjaer: Verkar som att Gomes lämnar United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Angel Gomes dagen innan hans kontrakt med Manchester United går ut.

Gomes och United har suttit förhandlingar länge utan att nå någon överenskommelse. Hans kontrakt går ut i morgon och på presskonferensen inför morgondagens match mot Brighton medgav Solskjaer att Gomes inte ser ut att bli kvar.
”Jag har inga nyheter om det, ingenting. Så det verkar inte så (som att han stannar). Jag har inte hört något från dem varken i morse eller i går kväll, så det verkar inte ha lyckats komma överens. Så det korta svaret är ja i sånt fall (han lämnar sannolikt).”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

  1. Ed har nu ca 32 timmar på sig att få Gomes skriva på.
   Enda sättet för att få Gomes skriva på är att ge honom en överdriven hög lön.
   Money talks. Bullshit walks.
   Men jag vill inte ha ett enda spelare i United som BARA stannar kvar för pengarnas skull. Tyvärr har vi allt för många av såna redan.
   Tänk om man kunde ha en trupp som bara vill spela fotboll i Manchester United. Och lönen är inte så viktig, bara det blir en slant över till den dagen man slutar.
   Idag har väl alla snart några hundra miljoner kronor undanlagda i nåt skatteparadis.
   Detta stör mig så in i helvetet, då enbart en handfull spelare är värd såna här summor. Alla andra är trupp- utfyllnadsspelare.

   0
   0
 1. Bort med honom bara. Aldrig bevisat att han skulle vara lovande på något vis, i A-laget. Förstår att han fått få chanser, men å andra sidan finns det en anledning till det. Förmodligen en spelare som tror lite för mycket om sig själv – trots att han fortfarande är tio år gammal och bär blöja. Jag förstår att vissa storstjärnor kan leka lite med sin klubb – men pluttar som Gomes? Noway!

  0
  0
 2. Han har ju stundtals visat upp fin talang, men har har fortfarande inte bevisat något på a-lagsnivå och har inte direkt övertygat enormt de chanser han fått heller, så om han ska kräva nån fantasilön så är det bara att säga hejdå.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen