post image

Solskjaer: Värre än vad vi trodde

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskajer ger en tråkig uppdatering gällande Marcus Rashfords skada. "Inte säkert han spelar denna säsong" säger norrmannen. 

Marcus Rashford skadade ryggen då han gjorde ett inhopp mot Wolves i FA Cupens tredje omgång i januari. Det rörde sig om en stressfaktur i ryggen som enligt de första rapporterna skulle hålla honom borta i ett par månader minst.
Men nu säger Solskjaer att skadan visat sig vara värre än vad man först trodde och att det är osäkert att Rashford kommer spela igen den här säsongen – och därmed riskerar han även att missa sommarens EM för England.

"Jag hopppas att han kan spela den här säsongen. Men det är osäkert. Förhoppningsvis tar vi oss igenom den här turneringen och förlänger säsongen. Det tar tid. Jag är ingen doktor, men jag hade hoppats att han skulle återhämta sig snabbare än vad det nu faktiskt ser ut att han kommer göra. Det kommer definitivt ta några månader till. Jag hoppas att han spelar innan EM och om han inte är fit nog så kommer han inte resa dit.
"Han gjorde en röntgen och frakturen var mer omfattande än vad vi hade trott och hoppats. Han kände sig bra dagarna innan det. Jag läste inte anatomi i skolan så jag visste inte att det tar den tiden att återhämta sig. Men när han väl är läkt så kommer han vara starkare, så det är viktigt att vi inte skyndar tillbaka honom och det kommer vi inte att göra."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

14 KOMMENTARER

 1. Jag tycker definitivt att även om Rashford skulle återhämta sig så pass mycket att han är spelduglig (ej 100% ännu) till EM i sommar, men inte har spelat en minut med United fram till dess, United stoppar honom från sommarens EM så att Rashford är 100% redo när nästa säsong påbörjas i augusti.
  Rashford tillhör United och dom betalar hans lön, därför ska United alltid ha sista ordet om en spelare är skadad eller ej.

  5
  3
   1. Sant.
    Men om en spelare inte är 100% redo för spel, kan klubben hävda skada och då stannar spelaren hemma.
    Om Rashford själv får bestämma, så spelar han i 38 PL matcher, 6-7 inhemska cupmatcher, 6-7 europeiska cupmatcher, träningsmatcher inför säsongen och utöver detta i alla landskamper för England.
    Ingen spelare håller ihop denna mängd av matcher. Förr eller senare kommer skadan, precis vad som hände i matchen mot Wolves. Rashford spelar i för många matcher.

    0
    0
    1. Det blir ju en konsekvens av nedskärningen av truppen. Ole vet lika väl som vi att utan Rashford kommer målskyttet torka upp, precis som det har gjort, och därför måste han spela. Greenwood är jättebra men håller inte än, Martial är sämst och James har inte gjort mål sen augusti.
     Nedskärningen utan ersättare var inte särskilt väl genomförd.

     5
     1
 2. Jag blir otroligt förvirrad nu. Hur kan du säga att Martial är sämst när han och Rashford har gjort lika många spelande mål(9st) men Rashford tar straffarna och har därför gjort 5 mål mer.

  3
  1
  1. Har du sett Martial spela? Knappt att jag sett han på plan även fast han spelar… Men visst ibland kommer ett mål eller två. Tyvärr tillför han inte någonting till spelet just nu, men självklart kommer en del mål då han spelar högst upp.

   1
   0
  2. För att han inte bidrar med någonting i spelet. Vinner inga närkamper, tappar boll hela tiden, försöker dribbla bort 7 man och kör fast på den fjärde hela tiden, han är inte snabb alls trots att FIFA-nördar som du fortfarande verkar tro det, inget försvarsspel, ingen aggressivitet i boxen, ett kroppsspråk som gör mig illamående och en konstant sur uppsyn. Inget adrenalin, inget jävlaranamma, bara ett jävla surande.
   Jättehög högstanivå men han har inte nått dit tre veckor i stretck ordentligt sen hans första säsong fär fyra år sen, och att han gjorde mål mot Christensen med hjärnskakning imponerar inte särskilt på mig.
   Och lägg ner jämförelsen med Rashford. Martial är två år äldre och kostade en halv miljard. Med tanke på prislappen, positionen, kontraktet, hypen, speltiden och tröjnumret så borde Martial ligga topp 3 i skytteligan just nu.
   Sälj.

   4
   1
 3. Jämförelsen måste göras eftersom du tar upp Rashford, James & Greenwood. Han har skapat fler stora chanser än Rashford och lika många spelande mål så något tillför han. Dessutom spelar han inte lika mycket matcher men har producerat mer än Rashford de senaste två säsongerna. Kolla på statistik innan du ger ditt professionella yttrande… Han är en av våra bästa spelare oavsett vad du säger!

  4
  1
  1. Jag kan absolut sätta mig vid Wikipedia och läsa statistik. Men jag ser hellre på matcherna och där har Martial varit bedrövlig, oavsett han kan göra flest dutt eller flest jorden runt på träning. Dessutom har han spelat mot tex Colchester och andra skitlag, men det säger inte statistiken. Dessutom så ser jag att vi inte gjorde mål på tre matcher efter att Rashford gick sönder, med Martial på topp. Den statistiken verkar du ha missat.

   1
   2
 4. Gör gärna det innan du skriver nästa gång! Jag tror inte du förstår hur statistik fungerar de visar allt, inklusive Colchester och andra skitlag. Men jag har inte pratat om ligacupen, bara om PL. Men vill du prata sånt så kan du ju tacka Martial för gårdagens bedrift. Utan honom hade vi förlorat matchen. Men han har säkert varit sämst senaste två matcherna också…
  Men du pratar om att vi inte gjorde mål på tre matcher efter Rashfords skada.
  Vi har ingen strategi eller spelfilosofi för fem öre och vi byter laguppställningar var och varannan match. Vi spelar med Pereira och Lingard som 10a och våra offensiva spelare kan inte skapa chanser åt vår anfallare. Vi har skapat lika många stora chanser som Burnley och Brighton den här säsongen!

  3
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen