post image

Solskjaer: Väldigt viktig typ av spelare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är mycket nöjd med hur Odion Ighalo kommit in och erbjudit Manchester United alternativ i anfallet. 

Ighalo har precis som Bruno Fernandes fått en flygande start i Manchester United. Den 30-årige anfallaren har nu gjort tre mål för United sedan ankomsten från Shanghai Shenhua och han är precis den där typen av straffområdesspelare/måltjuv som Solskjaer många gånger uttryckt att han vill ha.
I går kväll stod Ighalo för två mål i Uniteds 3-0-seger över Derby i FA Cupen och Solskjaer att

"Han gör det som står på förpackningen och vad vi bad honom om när vi signade honom. Han kommer in, spelar i anfallet, en annan typ av anfallare, får chanser i varenda match. I dag kunde han fått ytterligare ett par mål. Jag är väldigt nöjd med honom. Det ger oss en chans att hålla Mason och Anthony fräscha också. Han är erfaren och har gjort mål i hela sin karriär, i och runtomkring straffområdet. Han läser spelet och sniffar sig fram till var chanserna kommer att komma. Det är en kombination kanske, men kanske mer han än vi (förbättrar anfallet). Den typen av anfallare är väldigt viktig för ett lag."
"Det kommer att komma mera. Han kommer att bli bättre, vassare, mer van vid oss. Jag har inga tvivel om att han kommer bli bättre och bättre. Jag tror att han kan hjälpa Martial och Greenwood. Med sin fysiska närvaro så kan vi spela upp bollen på honom, han håller tag i den och det är svårt att spela mittback mot honom när han söker dig och vinner en halv yard bara genom den rörelsen. Ibland är inte våra unga grabbar vana vid det från akademin. De är mer vana vid "du får inte tackla mig" mer eller mindre. Så självklart vill jag att de tittar på honom och lär sig ett och annat."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen