post image

Solskjaer: Väldigt nöjd med offensiven

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hyllar den offensiva trion - Mason Greenwood, Marcus Rashford och Anthony Martial efter insatsen mot Partizan Belgrad. 

Manchester United manglade i går Partizan hemma på Old Trafford och såg stundtals riktigt bra ut med ett snabbt och farligt anfallsspel, som resulterade i mängder av chanser och tre mål. Hela den offensiva trion – Greenwood, Rashford och Martial skrev in sig i målprotokollet med varsitt snyggt mål och Ole Gunnar Solskjaer var givetvis nöjd efter matchen.
”Väldigt glad. Det här var anledningen till att vi spelade de tre. Vi tycker vi spelade ett starkt lag och vi behövde spelare som tog vara på chanserna – så jag är väldigt nöjd med alla avslut.”
”Alla tre målen höll hög klass. Vi borde gjort några till mål också, men vi fick ett lugn av det första målet. Mason visade stor kyla. Målvakten går tidigt, så han bara ändrade sig. Väldigt glad över det målet.”

"Anthony visade antagligen upp kvällens största skills och Marcus är jag väldigt glad över att han gjorde mål med sin vänsterfot. Han behöver fler mål med sin vänster, för han kommer ganska ofta in i den positionen och kan gå på båda sidor om ytterbacken. Så det är jag glad över."
"Han tog sig in i en del väldigt bra positioner. Jag tycker han tog en del väldigt bra löpningar. Han fick en del bra passningar också. Målvakten gjorde några räddningar och ibland missade han mål, men jag tror det målet han gjorde kommer ge honom väldigt mycket självförtroende."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen