post image

Solskjaer: United är inte för stort för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han inte anser att jobbet som Manchester United-manager är en för stor och för svår uppgift att klara av. 

När Solskjaer kom in i december i fjol så lyfte han ett då riktigt blekt Manchester United och fick laget att prestera bättre än på många år, under loppet av ca 15-17 matcher. Men efter den där bragden i Paris, då ett reservbetonat United slog PSG i Champions League, så har fallet varit ett faktum.
Många ställer sig frågan om den i sammanhanget oerfarna och inte så meriterade Solskjaer har vad som krävs för att driva en storklubb som Manchester United framåt och lyfta klubben ur svackan, men han själv tvivlar inte på sin förmåga.
Under dagens presskonferens sa han:

"Nej, jag har aldrig känt att det är för stort för mig. Jag känner mig säker på det vi försöker uppnå och jag känner mig säker på min personal - och allt som sker här varenda dag. Jag har varit så imponerad av Michael, Kieran, Richard och alla coacher - vi ser förbättringen, men det handlar ju om resultat. Vi måste börja vinna matcher, börja göra mål, vi måste skapa flera chanser för i försvaret har vi sett solida ut."
"Men vi har inte varit äventyrliga nog. Vi har inte tagit tillräckligt med risker. Om man tittar på de bästa lagen så tar de fler risker med bollen - de tar fler löpningar i djupled och det är en del av processen för grabbarna. När de tappar självförtroende så kanske de vill spela lite säkrare, men det är inte säkerhet som gäller här - i den här klubben tar vi risker. De bästa lagen tar fler risker och fler löpningar och kanske att grabbarna spelar säkrare när de har brist på självförtroende och det är min uppgift att se till att det inte spelar säkert."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Ole måste vara en korkad idiotisk motherfucker om han går runt och intalar sig att han är rätt man för tränarjobbet på United. Visst, han har jobbet idag. Men det betyder inte att han är på rätt plats för det.

  4
  0
 2. Vill också säga detta.
  Skulle vi förlora klart på söndag, låt oss säga med 0-3 och vi får efter matchen höra Ole säga att vi hade bara otur, vi skulle minst ha tre straffar och Liverpool var egentligen mycket sämre än oss, då hoppas jag att personalen bör ut både Ole och Ed från Uniteds lokaler och meddelar polisen att arrestera dem för intrång om dom försöker komma tillbaka.
  #Olemotherfuckingoutonmonday

  4
  1
 3. Hybris hahaha utan CV och fälla den kommentaren njja nog läre han tro på sitt gäng och visa sig själv säker men den frågan borde man ha dragit sig ur , han har inte åsta kommit något än för utom PSG !!! det var Mou trupp och träningar och spel upplägg han tog över sen när han sakta men säkert inplanterade sitt spel !!! så !!!!!! ja vad skall man säga att han gjort ? jo den sämsta säsongs avslutning United gjort och den sämsta säsongs start man haft på trettio år .
  Liverpool nu Partizan på tors Norwich borta nästa sön sen Chelsea i cupen och här i detta svåra läge behöver han visa en vändning !!! annars ryker han nog om inte ledningen har kollapsat redan, men med läget i laget så ser jag inte vart segern skall komma ? Liverpool och Chelsea lär bli förlust och sen två tuffa borta matcher där lagen känner att man har slag läge på ett sjunkande UNITED möjligen ett kryss i någon av borta matcherna möjligen .
  Haha ja det räcker väl för ledningen för att ge Ole mer tid annars bör det vara väldigt svårt att motivera varför han skall vara kvar .

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen