post image

Solskjaer tror på rekordsäsong för Martial

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer backar Anthony Marital till att bräcka sitt eget målbästa i Manchester United under våren. 

Martials bästa säsong hittills i United är hans debutsäsong, då att han kom från Monaco sommaren 2015 och ofta användes centralt i anfallet av Louis van Gaal. Under Jose Mourinhos ledning sjönk han i anfallshierakin och knuffades ut på kanten efter värvningarna av Zlatan och Romelu Lukaku.
Ole Gunnar Solskjaer har dock börjat använda Martial centralt igen och även om fransmannen ibland får kritik, så har han hittills gjort en riktigt bra säsong poängmässigt med 14 mål och fem assist på 30 framträdanden.

Under debutsäsongen så blev den totala målskörden 17 mål och Solskjaer backar honom till att bräcka det rekordet under våren.
"Ja, jag tror att Anthony kan steppa upp, få några till mål och ta sig över 20-strecket. Definitivt. Han har kvalité och han är en väldigt bra avslutare. Han tar sina chanser väldigt bra. Han har bra teknik i sina avslut. Han är bra på bollmottagningar och på att droppa ned. Han kan nästan spela som en falsk nia också, men ibland vill jag att han ska vara starkare fysiskt."
"Jag gillar hans attityd den här säsongen också. Att han vill göra saker som inte är naturligt för honom. Man måste ju göra honom till en 9:a igen efter att han spelat på kanten så många år. Både Marcus och Anthony har spelat på kanten några år, fram till för 12 månader sedan egentligen."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Marre ska INTE spela som ensam anfallare, man måste spela honom i ett 442 typ. Varför blev han så dålig så fort Rash skadade sig för? För att Rash är en världklasspelare som får vem som helst som lirar brevid honom att se ut som en superstjörna. Marre hör hemma på bänken men om han ska vara på plan i ett 4241system måste han vara på kanten

  4
  11
  1. Rashford är en duktig spelare med talang och i sina bästa dagar en grym spelare men att säga han är världsklass anfallare som gör alla medspelare bättre är inte direkt verkligheten i mina ögon.
   Han tar lika många felbeslut på en match som han tar rätt, vilket man kan leva med som juniorspelare men nu har han etablerat sig i flera år och har fortfarande junior tendenser tyvärr.
   Han behöver bli en bättre beslutsfattare i sista tredjedelen för att nå höjder som en superstjärna.
   Men jag håller med att Martial absolut inte ska spela ensam anfallare, helst på kanten där han får ut mer av sin teknik i fart och kan utmana 1 mot 1.

   3
   8
   1. Splskjester-
    Du är osjysst som fan i din bedömning av honom tycker jag. Kan du snälla berätta om dessa junior tendenser du ser fortfarande?
    Han har varit skadad en stund men ligger tre mål efter Vardy som leder skytteligan trots sitt ”dåliga besluttagande”.
    Med tanke på det extremt dåliga mittfältet han spelat med är det ett otroligt resultat tycker jag. Att bära United under denna ombyggnadsperioden vid den ringa åldern gör han inte till något annat än en världsspelare, jag menar i vilken startelva hade han inte tagit plats i Europa?

    5
    0
 2. Det som OGS (alltså Woodwards docka) vill säga är att ManUtd behöver ingen ny talangfull anfallare, och att ManUtd ska hålla vid den inkonstanta Martial,,,,,
  Hoppas att ManUtd ägs av en annan familj snarast,,, annars blir det försent för ManUtd!!!!!

  3
  1
 3. Martial blir bättre när Rashford spelar och tvärtom. Bra spelare blir bättre när dom spelar med andra bra spelare så är det bara. Alla som har spelat fotboll på någorlundra seriös nivå vet om detta.
  Så snälla sluta hata på en av våra absolut bästa spelare och gör något åt dom som styr och ställer bakom kulisserna.

  2
  4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen