post image

Solskjaer: Status på Rashford

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kort skadeuppdatering om Marcus Rashford efter skadan han ådrog sig i matchen mellan West Ham och Manchester United...

Uniteds anfallskris är ett faktum. Det redan tunna anfallet är nu nästintill obefintligt med både Martial och Rashford borta med skador. På måndag tar United emot Arsenal hemma på Old Trafford och därefter väntar matcher mot AZ Alkmaar i Europa League och Newcastle i ligan, innan det är dags för nästa landslagsuppehåll.
Ole Gunnar Solskjaer säger att Rashford i alla fall förhoppningsvis är tillbaka från sin ljumskskada innan landslagsuppehållet: "Det är inte jätteilla med honom, så vi hoppas på att se honom tillbaka innan landslagsuppehållet"
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Han måste ta in en avslutningscoach,till rash….solskaer var kung,men vans styrka var o ta sig till lägena…han missade massor,…..roney borde tas in en avslutningscoach …som bara nöter avslut med rashford….för han kommer inte ta nästa steg om han inte ,börjar förändra sina halvdana avslut….Jag tror tyvärr inte han är gjord för toppstriker,som ska ösa in mål….han är mer av en vänsterforward…..han har ett identitetsproblem,men det är till 88% klubbens fel.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen