post image

Solskjaer: Spännande tider för United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att det är spännande tider att vara en del av Manchester United, men att man är långt ifrån där man vill vara. 

United imponerar stort och är ligans just nu mest formstarka lag med en svit på 16 matcher utan förlust där man gjort 43 mål och bara släppt in sex. Solskjaer säger att det är spännande tider framöver, men att man gjort långt ifrån tillräckligt för att kunna hävda någon sorts framgång.
”Man kan inte prata om framgångar just nu. Det har bara gått 16 matcher. Vi hade en tuff period i januari, vi ligger 5:a i ligan. Så vi kan inte prata om framgångar. Ja, vi är i semifinal i FA Cupen och förhoppningsvis tar vi oss vidare i Europa League. Så det är spännande tider, men vi är inte i närheten av några framgångar ännu.”
Många spelare såg vältränade ut och såg att vara i god fysisk form efter lockdown och Solskjaer säger att han kräver den mentaliteten av sina spelare – att ta ansvar även i en extraordinär situation.
”De är i världens största klubb och de har ett ansvar. Man är priviligerad som kan hålla sig i form och har man inte disciplinen att ta hand om sig själv under två, tre månader så öppnar jag dörren och säger åt spelaren att hitta en annan klubb.”
”Det är härligt att se dem kliva in till matcher och tro på sig själva, tro på sina lagkamrater, litar på vad vi ska göra i matchen och de budskap de fått. Fokus har varit fantastisk. Det har varit väldigt bra. Kraven finns här nu, spelarna ställer krav på varandra på träningarna. Det är inte så att vi bara skojar omkring på träningarna. Vi har en del tacklingar som flyger omkring och konkurrens om platser.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen