post image

Solskjaer: Sju lag slåss om två platser

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förväntar sig ett tufft race om Champions League-platserna under slutspurten av ligan. 

Att kvalificera sig till Champions League är av största vikt för United och kommer sannolikt påverka hur klubben kan agera på transfermarknaden och vilken budget man kommer ha till nyförvärv.
Inför tisdagens match mot Brighton ligger United 6:a i tabellen (med en match mindre spelad än Wolves) och Solskjaer säger att det är ett race mellan sju klubbar.
”Det är många lag som slåss om fjärde och tredjeplatsen – Leicester, Chelsea, vi själva, Wolves, Tottenham, Arsenal och Sheffield United vill utmana. Det är spännande för fansen som väntat på betydelsefull fotboll – vi vill ha fansen på arenorna, men nu kan de åtminstone luta sig tillbaka och kolla på spännande matcher.”
”Varje år man är i Champions League är en väldigt bra erfarenhet. För spelarna är det ett steg framåt och det är vad vi strävar efter – att vinna troféer. Och vi måste fokusera på en match i taget. Det är så många bra lag som vill åt de platserna, så vi kan inte låta oss distraheras av att blicka för långt framåt.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Själv tror jag det handlar om 4 lag om platserna 3-4 i PL.
  Chelsea, Wolves, United och Tottenham.
  Chelsea och Wolves har kommit igång bra efter uppehållet.
  Leicester, Arsenal och Sheffield United mindre bra.
  United och Tottenham har vunnit varsin match.
  Omöjligt idag säga vilka två lag tar platserna 3-4. Bara hålla tummarna att United tar en av platserna. Orkar inte en säsong till i EL. Fast om vi blir 6a i PL och inte vinner varken FA eller EL, blir det inget Europaspel alls för United.

  0
  0
  1. Kan det ju visst bli i och med Citys beslut om att vara eller inte vara i CL. Att du inte räknar med Leciester som just nu ligger föra alla dem du nämnde och de med 6poäng före United och Wolves låter extremt korkat.

   0
   0
   1. Oskar,
    När man kör med 3 poängssystem, tappar du många poäng på oavgjorda matcher. Leicester har redan tappat 4 poäng och Tottenham och United 2. Chelsea och Wolves har full pott.
    Skulle Leicester förlora nästa match och United vinner, ja då skiljer det bara 3 poäng. Och då är det 6 matcher kvar, 18 poäng att spela om.

    0
    0
    1. Haha jajo men dem har ju fortfarande bäst förutsättningar att ta sig till topp 4, dels har dem bättre målskillnad än alla under och har 6 poäng mer. Dem måste tappa 7 Poäng eller släppa in extremt mkt mål fär att United och Wolves ska ha en chans. Lägg då till att united och Wolves inte får förlora matcher/lika heller, med facit och säsongen bakom i handen så ser det ju inte jätte ljust ut för någon av dem. Men vi håller tummarna

     0
     0
     1. Personligen ser jag, trots allt, Wolves som större hot för United än Leicester om 4e platsen (tror att Chelsea kommer bli 3a).
      Detta helt enkelt att Leicester inte har spelat speciellt bra efter uppehållet och Wolves har gjort det.
      Absolut mest surt skulle det bli om United slutar 6a och Citys diskning i CL kvarstår. Då finns det en stor risk att TVn flyger ut via balkongen. Vågar inte alls tro på EL-seger.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen