post image

Solskjaer: Ser inte bra ut

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Scott McTominay efter dennes skada i gårdagkvällens match mellan Manchester United och Partizan Belgrad. 

Manchester United seglade igår vidare i Europa League då man enkelt slog Partizan Belgrad hemma med 3-0 och säkrade avancemanget. Något oroande var dock att Scott McTominay skadade sig och tvingades kliva av i matchens 75:e minut.
Enligt Manchester Evening News sa 22-åringen till reportrar efter matchen att han kommer vara “okej” till helgens match mot Brighton, men Solsljaer lät inte lika optimistisk på presskonferensen efter matchen.

"Jag vet inte. Det såg inte så bra ut. Han sa att han kände sig okej ute på planen. Jag är okej, jag är okej sa han. Eftersom han är hård. Men han var tvungen att kliva av. Jag hoppas han hinner återhämta sig till på söndag. Jag är inte säker. Det var insidan av hans ankel, jag tror han la vikten över sin egen ankel."
United har redan Paul Pogba och Nemanja Matic skadade och får väldigt begränsat med möjligheter på mittfältet till helgens match mot Brighton om McTominay inte blir spelklar.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Så ja nu kommer det kännas när man tappar Hererra och inte ersätter honom !!! in med Garner så hoppas vi han har det dom tror annars blir det ännu svårare än det redan var =( , Perreria hm han slår bort och tappar så enormt med boll så nej in med Garner nu .

    2
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen