post image

Solskjaer: Så ska vi vända på det här

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar vad han anser kommer krävas för att Manchester United ska lyckas vända den negativa trend man just nu är inne i. 

Fallet för Manchester United började nästan ironiskt nog precis efter den där enorma bragden borta mot Paris Saint-Germain i Champions League i våras. Efter en historiskt dålig säsongsavslutning så har man nu också inlett den nya säsongen historiskt dåligt.
I en intervju med Gary Neville, för Sky Sports förklarar Solskjaer hur United ska ta sig ur svackan:
”Genom väldigt mycket arbete på träningarna, men jag tror också att en nyckel blir att få tillbaka spelare från långtidsskador. Och sedan kommer det ju självklart ta tid att få dem 100% i form igen.”
”Om vi kan få David i frisk igen – förhoppningsvis tar det inte så lång tid. Och när vi får tillbaka Paul, Anthony, Jesse, Luke och Eric. Vi har haft så många spelare borta. När vi väl får tillbaka dem så tror jag vi kommer se starkare ut igen.”

Gary Neville frågade sedan - hur hanterar du själv allt som händer runt klubben just nu?
"Jag gillar inte att förlora matcher - du känner ju mig. Men jag vet också att klubben kommer komma tillbaka. Efter de tunga förlusterna mot West Ham och Newcastle - vi har inte vunnit borta på ett tag. Det är ju något man tänker på. Men jag ligger inte sömnlös. Man blickar framåt mot nästa match. Jag är en optimist och jag är hellre en optimist som motbevisas än en pessimist som har rätt. Jag ser alltid nästa match som en ny chans."
"Liverpool-matchen är en fantastisk chans för oss att vända på saker. Det ligger i min natur att tänka i bästa-scenarion. Jag vet att fansen och spelarna kommer vara taggade. Vi har haft några väldigt bra träningspass och jag vet att vi kommer vara förberedda. Spelarna kommer ge absolut allt de har och låt oss se hur långt vi kommer med det."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen