post image

Solskjaer: Så jobbar vi under karantänen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar hur Manchester United arbetar med spelare och personal under den engelska karantänen. 

Fotbollen är nedstängd till följd av coronautbrottet och lagen tränar inte ens tillsammans. Manchester Uniteds spelare har individuella träningsprogram och tränar ifrån sina hem. Ole Gunnar Solskjaer förklarar i en intervju med Manutd.com hur han hanterar rollen som manager under karantänen.
”För det faktiska jobbet så håller jag ju kontakten och kommunicerar med personalen och spelarna. Självklart är jag ju van vid att träffa dem under många timmar varje dag, så det här är ju annorlunda. Jag håller kontakten via WhatsApp-grupper och meddelanden och vi planerar för vad vi ska göra när vi återvänder. Men just nu är det mycket som är oklart och vi vet egentligen inte till 100% när vi kommer kunna börja igen.”
”Ja, spelarna har individuella program och de har sina egna dieter. Den här perioden kan användas för att jobba på något speciellt. Något specifikt för dem och deras roller och uppgifter. Jag har varit mycket ute i trädgården med barnen och jobbat på avslut och anfallarna borde göra det också – jobba på sina avslut och sin rörelse. De flesta av spelarna har bra faciliteter och ganska bra trädgårdar också, så förhoppningsvis kan deras fruar och fickvänner slå några hyfsade inlägg. Våra spelare har varit väldigt bra. De är bra grabbar och jag litar på dem. De är naturligt i god form och vill bli bättre. Man försöker uppmuntra gällande tärningen, för vi måste alla anpassa oss.”
 

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen