post image

Solskjaer: Så jobbar vi med transfers

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar hur Manchester United jobbar på transfermarknaden i arbetet med spelarförvärv. 

Efter många år av ostrukturerat och ogenomtänkt agerande på transfermarknaden så verkar Manchester United – trots bristen på en sportchef – ha fått ett fungerande system för värvningar på plats. De fem värvningar som Solskjaer gjort sedan han kom till klubben – Maguire, Wan-Bissaka, James, Fernandes och Ighalo – har fallit väl eller mycket väl ut och i en intervju med norska TV2 förklarar han hur klubben jobbar med transfers.

"Spelarvärvningar sker väldigt systematiskt. Det tar många timmar och det ligger många personer och många timmar av spelaranalys bakom den lista som sedan presenteras för mig. Och jag följer ju fotboll själv också, så jag har egna önskemål. Jag har en bild av vilken typ av spelare jag vill ha och vilken typ av person jag vill ska komma till klubben."
"Vi har redan jobbat länge med att analysera vårt lag och vad vi kan få på transfermarknaden. Vi försöker jobba några transferfönster framåt. Vi kan inte bara reagera i maj typ "nu måste vi göra någonting." Men plötsligt kan spelare bli tillgängliga för att signa, så man måste ändå vara beredd på att något kan ske fort."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen