post image

Solskjaer: Så har Martial förändrats

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar hur Anthony Martial förändrats denna säsong och säger att vi nu kommer få se fransmannen leva upp till sin fulla potential. 

Anthony Martial är nu tillbaka från den skada han ådrog sig i augusti och Manchester Uniteds anfall har blivit lite pånyttföttt, där framförallt Rashford tycks ha fått en stor boost av Martials återkomst.
Martial hade en fin debutsäsong i Manchester United då han kom från Monaco som världens då dyraste tonåring, men sedan dess har flera säsonger av inkonsekvent form och oregelbunden speltid följt.
I år har han dock en annan roll i laget – han ska göra mål som 9:a och Ole Gunnar Solskjaer ser en allt gladare och hungrigare fransman.

"Jag tror inte att han fått en lång svit matcher som nr 9 sedan han var en ung grabb. Nu börjar han mogna och är 23 år. Jag såg hans intervju häromdagen. Man måste vara besatt av att göra mål när man spelar som 9:a och han ser mer och mer ut som en spelare som vill göra mål och inte bara visa sina trix."
"Och han har mognat mycket i sitt uppträdande på träningarna också. Jag tror vi kommer få se det bästa av honom under de kommande åren. Hur hans uppträdande förändrats? Han ser gladare ut. Han verkar lycklig. Han är en kille vars humör smittar av sig. Han har ett leende och humor. Man kan se att han är lycklig här och det smittar av sig på alla och det är härligt att se."
"Ja det gäller hela gruppen också - hela stämningen. Det är hästlängder bättre på träningarna nu. De uppmuntrar varandra. Det är trevligt när man är manager och ser att spelarna vill göra extra pass så att vi blir bättre."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen