post image

Solskjaer reagerar på bilden

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Pogba och Zinedine Zidane sågs samtala i Dubai och Ole Gunnar Solskjaer ger nu en kommentar till det mötet. 

Pogba har tillbringat tid i Dubai där han rehabiliterat för sin skada och en annan som var i Dubai samtidigt och på samma faciliteter – fast i ett annat ärende – var Zidane. De båda fransmännen fångades på bild när de samtalade med varandra och det har nu spätt på spekulationerna kring en eventuell flytt till Real Madrid.
Pogba var starkt länkad med Real i somras och Zidane sägs inte ha gett upp hoppet om att lyckas värva Pogba när transferfönstret öppnar igen. Eller snarare nästa sommar.
Ole Gunnar Solsjkaer höll just presskonferens inför Uniteds match mot Liverpool på söndag och han fick frågan om den där bilden på Pogba och Zidane.

"Paul är en del av vår plan framöver. Och jag har pratat med Paul så många gånger. Han har spelat med smärta. Han har blivit kritiserad på alla möjliga sätt, men när han om tillbaka till Rochdale och Arsenal så kunde han lätt ha avstått från att spela de matcherna. Han ville spela. Försöka ta sig tillbaka, men det gjorde för ont. Han röntgade sig sedan. Nu är han på väg tillbaka igen. Han har varit ledig i några dagar och jobbat/tränat på annan ort (Dubai)."
"Men det där är bara en bild (på Zidane och Pogba). När man är i Man United så tas det bilder och förekommer spekulation. Jag har inget problem med det överhuvudtaget."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. ”Rochdale och Arsenal så kunde han lätt ha avstått från att spela de matcherna. Han ville spela.”
    Ja men vem tar ur startelvorna egentligen, Ole eller spelarna själva?
    Haha, jag blir inte av med känslan att det bara blir värre och värre det här.

    7
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen