post image

Solskjaer: Pogba vill desperat tillbaka

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Paul Pogba inte kan vänta på att få bli kvitt skadan och spela fotboll igen. "Det här tärt på honom. Han älskar att spela fotboll" säger Solskjaer. 

Paul Pogbas framtid i Manchester United är minst sagt osäker. Och hela situationen kring honom och hans skador har upplevts märklig under säsongen, där den ena skadan avlöst den andra kombinerat med diverse privata resor kombinerat med uttalanden från hans allt mer United-fientliga agent Mino Raiola.
Paul Scholes sa häromveckan att han inte tror United ska räkna med att Pogba gör comeback under våren och hjälper laget nå diverse målsättningar.
“Jag tror inte Pogba är på väg tillbaka från skadan och även om han var på väg tillbaka så skulle han ändå bara gnälla över någonting annat för att slippa spela och försöka få igenom sin flytt ifrån klubben” sa Scholes under en TV-sändning.
Under gårdagens presskonferens bemötte Solskjaer utlandet från sin f.d lagkompis.
“Paul har haft en hemsk säsong med skador och han är desperat att spela fotboll igen. Så om det är något jag vet om Paul så är det att han älskar att spela fotboll och att han älskar att vara ute och träna och det här har tärt på honom. Alla spelare som är skadade vill tillbaka ut på planen och känna sig fria. Paul har alltid varit väldigt professionell, så jag har inga tvivel om att när han kommer tillbaka så kommer han njuta av det.”
Pogba tog häromdagen bort gipset efter sin operation och förväntas snart vara tillbaka i träning, sa Solskjaer under presskonferensen.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Psst, skitsnack!
   Lingard har visat riktigt fin form på slutet. Övertygad om att du kommer få käka dina ord.
   Och Pogba, världsmästaren och världens bästa mittfältare ska vi skeppa?
   😣

   1
   2

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen