post image

Solskjaer: Onödigt att ställa frågan

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Manchester Uniteds arbete på transfermarknaden och säger att det är mycket svårt att göra affärer i januari. 

Bara fyra dagar återstår av transferfönstret och det ryktas om att United och Sporting fortfarande sitter i förhandlingar om Fernandes och även om man ännu inte nått någon överenskommelse så rapporteras det om att båda parter är hoppfulla om att kunna göra en affär innan fönstret stänger.
Solskjaer hade dock inga uppdateringar om läget då han fick frågan under morgonens presskonferens inför morgondagens derby mot City:
“Jag har inga uppdateringar om transfers. Jag tycker det är slöseri att ställa frågan ens. Jag har ingenting att säga om det nu. Jag tänker bara på matchen. Vi har spelare här som vi jobbar hårt på att få tillbaka och om det finns något där ute så försöker klubben få igenom det, med et är svårt. Jag kan inte minnas hur många bra spelare vi köpt i januari. Henrik (Larsson) var bra och Nemanja (Vidic) och Patrice (Evra). Men jag menar att det är svårt, väldigt svårt. Klubbar vill inte tappa sina bästa spelare.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Mark Goldbridge:
  So Mendes is trying to put together this Bruno Fernandes to Barca deal through a loan to Valencia. Not surprised. United have let the world know about this deal for three weeks and are trying to rob Sporting. Fair play to Mendes for calling their bluff. Vilken jävla luffarklubb United har blivit. Det är helt sinnes.

  9
  1
 2. SkySports: Barcelona are in talks to sign Bruno Fernandes.
  Ole: “The fact Barcelona want to sign a player we want shows just how far we’ve come as a club over the past couple years.” Sa han detta? Eller är det ett jävla skämt?

  5
  1

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen