post image

Solskjaer om Ed Woodwards support

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer kommenterar det offentliga stöd han nu fått från Manchester Uniteds styrelse...

Ed Woodward höll i tisdags sitt årliga telefonmöte med klubbens investerare och under samtalet sa han bl.a att klubben backar Solskjaer fullt ut och att det är viktigt att norrmannen ges tålamod att sätta sin prägel och bygga sitt lag.
Solskjaer säger att det offentliga stödet inte var nödvändigt, att han känner förtroendet från klubben och inte bryr sig om vad media säger.
"Jag är inte säker på att det behövdes. Men det var den tiden på året då han redovisade intäkterna. Självklart så har jag haft många samtal med styrelsen och klubben om hur vi ser på saker och hur vi går framåt. Det som sägs i media oroar jag mig inte så mycket för. 
"Man utvärderar varje match och tittar igenom dem. Men jag tvivlar inte på mig själv, nej. Om jag börjar tvivla på mig själv så kommer resten av världen också göra det. Vi har haft mängder av diskussioner så vi tror på det vi gör."
Solskjaer säger även att mentorn Sir Alex finns tillgänglig för samtal och att han gärna tar hans råd.
"Jag har väldigt bra personal. Vi kommer inte plocka in Sir Alex igen! Självklart pratar jag med Sir Alex, men det var ett tag sedan nu. Han har varit på semester."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen