post image

Solskjaer om vikten av Champions League

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratade under dagens presskonferens om vikten av att nå Champions League.

Champions Leauge-avancemang tros bli väldigt viktigt för Uniteds förutsättningar på transfermarknaden. Dels säkrar turneringen stora intäkter – vilket är viktigare än vanligt efter en vår med enorma intäktsbortfall. Och dels betyder turneringen ofta mycket för de stora spelarna – och att kunna erbjuda CL sägs ofta vara en viktig puck för att kunna attrahera de bästa spelarna på transfermarknaden.
Under dagens presskonferens inför morgondagens så viktiga match mot West Ham, fick Solskjaer frågan om vikten av kvalifikation.
”Man vill alltid vara en del av de bästa turneringarna, men sen är ju Man United ändå attraktiva nog. Jag tror alla kan se att vi nu är på en resa mot något bättre – det tror jag i alla fall. Det ligger i våra händer. Men jag vill inte prata om hur mycket det kommer betyda ekonomiskt och för att attrahera spelare. Vi måste bara fokusera på våra två nästa matcher och se till att vi tar oss dit.”
”Hittills har vi gjort väldigt bra ifrån oss sedan återstarten och just nu tänker jag bara på en match. Om vi kan ta oss igenom säsongen obesegrade så innebär det Champions League nästa säsong. Allt fokus är på West Ham. Vi vet om deras hot och vi måste bara fokusera på den matchen.”
Och om West Ham, som numera leds av David Moyes igen säger Solskjaer:
”Jag har inte läst allt som sagts om David, men han har gjort ett fantastiskt jobb sedan återstarten och man kan se att han förbättrat laget. David är en fantastisk manager och jag vet att det kommer bli en tuff match för oss. De har haft några fantastiska segrar mot Norwich, Watford, Chelsea och de har säkrat sin plats nu. Han har gjort ett väldigt bra jobb.”

Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen