post image

Solskjaer: Om vi kommer ersätta Young?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om situationen kring Ashley Young och svarar på huruvida Manchester United nu kommer ersätta honom under januarifönstret. 

Ashley Young kommer att lämna Manchester United under kommande dagar för spel under Antonio Conte i Inter och Ole Gunnar Solskjaer sa under dagens presskonferens att Young – som varit en trogen tjänare i United sedan 2011 – förtjänar att få sin vilja igenom.
”Ärligt talat så tror jag det var för Ashleys skull. Han fyller 35 i sommar och om han erbjuds ett två års-kontrakt någon annanstans så är det upp till honom om han vill ta det.”
”Vi var redo att erbjuda honom det. Han har varit en trogen tjänare, kapten, vunnit troféer, men vi har spelare på väg upp och när Ashley var inställd på att han ville göra detta så varför inte låta honom göra det nu.”

Så kommer Manchester United nu ersätta luckan efter Young?
"Timothy (Fosu-Mensah) kommer tillbaka nu också. Han är en högerback och har spelat för Holland som högerback vid 19 års ålder. Diogo är tillbaka full frisk nu också, så ytterbackspositionen är helt okej."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen