post image

Solskjaer om värvningar i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United kommer göra investeringar i truppen för att ta laget till nästa nivå. 

Manchester United är på rätt spår. Värvningen av Bruno Fernandes har lyft hela klubben och som det verkar så kommer Paul Pogba bli kvar, åtminstone för nu. Det ryktas mycket om nya supervärvningar – framförallt Jadon Sancho – inför transferfönstret, men det finns många frågetecknen kring hur United kommer agera på transfermarknaden i spåren av pandemin och vilken typ av affärer som kommer vara möjliga att göra.
Solskjaer säger dock i en intervju med Sky Sports att man kommer göra investeringar i truppen för att kunna ta ytterligare kliv och närma sig den standard som City och Liverpool satt.
”Vi har utvecklats under säsongen och var obesegrade i 11 matcher (innan spelstoppet). Sen adderar vi Paul Pogba och Marcus Rashford till det och då tänker man ”vi är inte så långt bort (ifrån att utmana)” och jag är väldigt nöjd med truppen. Om det går att göra några bra affärer på spelare som kan göra oss bättre – självklart kanske vi kommer behöva spendera en del pengar på det. Men truppen är väldigt bra att arbeta med och vi rör oss i rätt riktning.
”Vi är ännu inte där vi vill vara – tillräckligt nära för att utmana om Premier League, men vi tar ett steg i taget. City och Liverpool har ju de senaste säsongerna satt den standard som krävs för att vinna ligan. Förhoppningsvis kan vi utmana om Europa League, topp fyra och FA Cupen den här säsongen och låt oss sedan se hur mycket vi kan investera inför nästa säsong.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen