post image

Solskjaer om Uniteds starka reaktion

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han väntade sig en reaktion från Manchester United. "Attityden var exemplarisk. Vi kastade oss in i tacklingarna" sa norrmannen efter matchen. 

Efter fadäsen i förra ligamotgången då man förlorade mot jumbon Watford, så reste man sig i går på bästa möjliga sätt och slog Newcastle hemma på Old Trafford med 4-1. Gästerna började matchen bra och tog också ledningen. Men United reagerade ovanligt bra på detta och tog sedan över matchen fullständigt. Totaldominans och man sågade ned Newcastle som inte hade någonting att sätta emot.
“Man såg intentionerna direkt” sa Solskjaer efter matchen. “Grabbarnas attityd var alltid att vinna bollen och gå framår. Vi flög in i tacklingarna, så jag var aldrig oroad över reaktionen. Vi har alltid visat en reaktion. Vi förlorade i augusti, vi förlorade i september, vi förlorade en i oktober, en i november och en i december. Inte två i rad. Så reaktionen skulle alltid komma. Låt oss nu se hur vi presterar på lördag (mot Burnley).”

"Man måste förtjäna det och i dag förtjänade vi det. De gjorde misstag. Steve Bruce har antagligen nämnt att han inte är nöjd med några av de misstag som de gjorde. Men vi fick dem att göra misstag genom att pressa intensivt och visa attityd. Vi gjorde det svårt för dem."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen