post image

Solskjaer om Uniteds chanser på topp-fyra

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om Manchester Uniteds chanser att nå topp-fyra i Premier League efter den tröga hösten man haft. 

United inledde säsongen bedrövligt, men matchen mot Liverpool på Old Trafford innebar en vändning i form och sedan dess har både framträdanden och resultat blivit bättre. Inför morgondagens match mot Sheffield United så ligger man 7:a i tabellen, men det är hela nio poäng upp till fjärdeplatsen. Solskjaer är dock optimistisk och hoppfull om att United kan utmana om topp-fyra i slutändan.
”Ja det är ett stort gap i ligan mellan topp fyra. Det är många lag inom tre fyra poäng. Så för oss handlar det om kontinuitet och att få så många poäng vi kan. Vi har blivit bättre i våra prestationer och resultat sedan landslagsuppehållet, men det är så jämnt och nu ser jag bara fram emot den här matchen. Vi behöver ett bra framträdande och ett bra resultat.”

"Vi måste fortsätta att titta uppåt i tabellen. Det är nära, men det är ett stort gap (poängmässigt) upp till topp-fyra. Vi har City nästa månad, så vi har en chans att hämta in några poäng. Vi vet att vi får tillbaka spelare och att vi blir bättre som lag, så förhoppningsvis kan vi utmana (om topp-fyra) när vi närmar oss slutet av säsongen."
"Jag såg Marcus Rashford prata om det i veckan - det handlar inte bara om att nå topp-fyra, men visst är det ett mål för oss."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen