post image

Solskjaer om Uniteds chanser på topp-fyra

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om Manchester Uniteds chanser att ta en Champions League-plats via Premier League-tabellen. 

Manchester United såg ut att vara helt avhängda från möjligheten att konkurrera om en topp-fyra-plats, men de senaste segrarna har gjort att man klättrat i tabellen och nu ligger på 5:e plats bara fem poäng ifrån Chelsea på fjärdeplatsen. Och över halva säsongen återstår ju.
Det är de tunga skalperna mot Tottenham och Manchester City som skickat väldigt positiva signaler inför fortsättningen och som gjort att tabelläget plötsligt ser bra ut. Solskjaer bemöter nu påståenden om att det skulle vara “löjligt” att tro att Manchester United kan sluta topp-fyra i år.

"Det har aldrig varit löjligt! (Att tro på chansen på topp-fyra). Det är aldrig galet i oktober eller november. Den här klubben har aldrig vunnit ligan vid den här tiden på året. Nu pratar vi ju inte om att vinna ligan, men jag har hela tiden sagt att den här gruppen behöver tid. Vi behöver utvecklas som grupp och som lag. Och det kommer vi att göra, för de har rätt attityd."
"Jag funderar inte över det i december. Inte alls. Det är för många matcher i december, januari, februari, mars och april. Man kan inte börja titta på slutresultaten. Vi måste bara fortsätta göra det vi gör. Fortsätta utveckla laget, hålla fast vid vad vi tror på, bli bättre varje dag. Då tror jag att resultaten kommer att komma."
United är som bekant bättre mot bra lag och har svårare mot "sämre lag." Nu kommer en period mot just på pappret lättare motstånd och det blir en viktig period som inleds på söndag hemma mot Everton.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen