post image

Solskjaer om transfers under januari

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en ny uppdatering om Manchester Uniteds aktivitet på transfermarknaden. "Jag räknar inte med att det händer mycket" säger norrmannen.

Transferfönstret är öppet och Manchester United behöver verkligen förstärka sin alldeles för svaga trupp, men till fansens frustration tycks inte mycket hända på värvningsfronten. Det ryktas faktiskt just nu mer om att spelare är på väg bort än på väg in och Ole Gunnar Solskjaer fick frågan om transfers under sin presskonferens i dag.
”Vi har fortfarande samma tankar som vi hade för en månad sedan. Vi har spelarna vi har, vi jobbar med de spelarna vi har och om någonting händer så kommer vi låta er veta det” svarade Solskjaer på frågan om United har några spelare på väg in. 
På frågan om spelare kommer lämna United under januari, svarade Solskjaer:
”Jag kan varken säga ja eller nej, men jag skulle inte förvänta mig varken många köp eller försäljningar nej.”
Källa: MEN
 

.
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

  1. ”vi jobbar med det vi har”. Alltså ingenting! Hur kan man vara så lugn när vi inte har någon mittfält? Får vibbar av att Ole är så rädd om sitt jobb att han säger vad som helst för att inte tappa omklädningsrummet samt Ed Woodward. Han förstör klubben bara för att ha kvar sin plats.. Mannen säg upp dig bara!!

    8
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen