post image

Solskjaer om transfermarknaden: Ny verklighet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förutspår en "helt annorlunda" transfermarknad när fönstret öppnar i sommar. 

United har länkats starkt med flera spelare – framförallt Jadon Sancho och Jack Grealish. Men det råder som bekant stora frågetecken kring om det blir några stora affärer i sviterna av coronaviruset – som ändrat landskapet totalt för många.
Ole Gunnar Solskjaer säger i en intervju med Sky Sports att vi har en helt ny verklighet att vänta oss när fönstret öppnar.
“Jag tycker Greenwood, Martial och Rashford varit fantastiska den här säsongen. De tre tillsammans har gjort ca 50 mål. Marcus var ju på väg mot sin bästa säsong,. Anthony var på väg mot sin bästa säsong. Och Mason är en unik talang med förmågan att göra mål. Men vi vi vill att förbättra truppen – men vem vet hur fotbollen och transfermarknaden kommer se ut nu med all osäkerhet. Men jag är väldigt nöjd med truppen jag har.”
“Jag tror att dagens värld är annorlunda mot för två månader sedan. Vi måste anpassa oss efter det och det finns klubbar där ute som har det tuffare ekonomiskt än vad vi har. Men det är ändå en ny värld och transfermarknaden den här sommaren kommer vara helt annorlunda mot vad någon hade trott.”

Källa: MEN, Sky

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen