post image

Solskjaer om supertalangens utveckling. ”Kanske han startar i kväll”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Amad Diallos utveckling i Manchester United och svarar på frågan huruvida vi kan få se honom i startelva till Manchester Uniteds match mot Granada ikväll. 

Amad Diallo kom till Manchester United i en dyr övergång i januari. United och Atalanta kom överens om affären – som kan uppgå till hela £37 miljoner efter add-ons – redan i höstas, men 18-åringen blev kvar i Italien under första halvan av säsongen som en del av överenskommelsen.

Sedan han kom till Manchester United i januari har han tränat regelbundet med förstalaget och redan fått fyra framträdanden under Solskjaer – tre i Europa League och ett i FA Cupen. Han har dessutom funnits med på bänken vid de sex senaste Premier League-matcherna, men ännu inte fått göra sin debut i ligaspelet.

Amad är inkluderad i Europa League-truppen till kvällens match mot Granada och på frågan om han kan bli aktuell för startelvan i kväll, svarade Solskjaer:

"Han börjar allt mer vänja sig vid våra förväntningar och vår standard på träningen och nivån på intensiteten i matcher här. Så han gjorde bra ifrån sig när han spelade 45 minuter mot Milan. Det gjorde han verkligen. Han är definitivt en lysande stjärna och vi kommer se honom spela mer och mer. Kanske att han startar nu (mot Granada) eller så tar det en stund till."

 

Källa: Metro

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Juventus
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen