post image

Solskjaer om status på Rashford inför Liverpool

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om skadeläget på Marcus Rashford inför söndagens stormatch mot Liverpool på Anfield. 

På söndag tar sig Manchester United an ärkerivalen och den suveräna serieledaren Liverpool på Anfield Road och skadeläget kunde ju varit bättre för Uniteds del. Man har långtidsskador på nyckelspelarna Pogba och McTominay och Luke Shaw är ett frågetecken efter att han skadade sig under uppvärmningen mot Norwich och missade onsdagens omspel mot Wolves i FA Cupen – och under Wolves-matchen så skadade sig lagets kanske viktigaste spelare Marcus Rashford, kort efter att han bytts in i matchen.
Solskjaer gav under förmiddagens presskonferens en uppdatering om Marcus Rashford och det troliga är att han missar söndagens rivalmöte.
 

"Jag kan inte säga det nu. Som jag sa gällande Harry för några veckor sedan så kommer vi ge honom så mycket tid som möjligt innan vi bestämmer oss. Vi kommer göra fler undersökningar och behandlingar i dag, i går var en återhämtningsdag. Jag kommer inte hålla andan och jag tror antagligen inte att han kommer bli redo. Men låt oss vänta och se. Det är 48 timmar kvar, så vi får se."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Trodde vi skulle få klart med Bruno i veckan inför L’pool – i stället för förstärkning i den stormatchen, ser det ut som en försvagning när även Rashford verkar va skadad. F*** F*** F***!

  7
  0
 2. Är det så smart av Solskjaer att gå in så djupt på vad han har för skada? För Om han nu spelar så är det ju inte så svårt för motståndarna att trycka till lite extra vid ryggen etc? Lr kanske bara jag som tänker så..

  4
  0
 3. Jag hoppas över allt annat att vi skräller mot Shitpool men med tanke på att vi kommer att få förlita oss på kontringsspel så blir det betydligt svårare utan Raschford.
  Men jag är posetiv,,,, Dags för säsongens första förlust….Och det hade inte kunnat smaka bättre än på Anfield,,
  GGMU !!!

  4
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen