post image

Solskjaer om skadeläget inför Wolves

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om skadeläget inför morgondagens match mot Wolverhampton i FA Cupen. 

Manchester United och Wolverhampton spelade i förra veckan 0-0 i FA Cupens tredje omgång vilket betyder att det blir omspel, på Old Trafford. Det omspelet äger rum i morgon onsdag och Ole Gunnar Solskjaer höll precis presskonferens inför matchen.
“Vi har mött dem så många gånger så vi kommer ställas mot ett lag som vet mer eller mindre allt om oss. Och vi har dem igen om några veckor i ligan. Vi gjorde n hyfsad första halvlek förra veckan, men andra halvlek var en besvikelse. Men på hemmaplan kommer vi se till att ta oss vidare. Den här turneringen är en turnering vi som små drömmer om att vinna, så vi vill vidare.” 

Pogba och McTominay är långtidsskadade och saknas. Men Solskjaer gav en uppdatering om Eric Bailly - som gjorde comeback för reserverna i förra veckan - och Ashley Young.
"Vi kommer antagligen ha en liknande trupp som den mot Norwich. Eric (Bailly) kommer spela i dag bakom stängda dörrar så han är väldigt nära full form, men den här matchen är ändå några dagar för tidigt.
"Han är väldigt nära. Han kan kanske vara tillbaka till helgen. Vi har en match i dag för reserverna så förhoppningsvis får han 90 minuter där. Han kan kanske vara tillbaka mot Liverpool."
Och om Young sa Solskjaer.
"Han kommer inte vara med."
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen