post image

Solskjaer om skadeläget inför Norwich

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om läget i Manchester United inför morgondagens match mot Norwich.

Solskjaer höll precis presskonferens inför morgondagens match mot Norwich och gav bl.a en uppdatering om skadeläget.
”Vi får se imorgon om Jesse (Lingard) har blivit sjukare så han inte kan vara med. Förutom det så har vi inga nya skador. Vi är på väg att få spelare tillbaka”
Och rapporterna om att Maguire skulle råkat ut för en allvarlig skada tillbakavisas av Solskjaer, som säger att engelsmannen kan finnas tillgänglig redan imorgon.
”Han har en chans att delta i morgon. Det var bara en liten skada. Jag vet inte var rapporterna kommer ifrån, ni måste blandat ihop honom med Harry Kane (som är långtidsskadad). Han kommer träna i dag och vi får se hur han reagerar på det. Det är ingen överraskning.”

"Han är en krigare och om han bara har en liten känning så kommer han att spela, som han gjorde mot Wolverhampton. I halvtid hade han en känning. Han var nära att spela mot City, men nu har han en chans."
"Scott är borta ett tag. Eric (Bailly) och Tim (Fosu-Mensah) kommer att spela för reserverna i kväll. Förhoppningsvis klarar de av det så det kan finnas tillgängliga för oss igen. Vi kommer inte se Scott innan vinteruppehållet, men förhoppningsvis i februari.
Källa: MEN
 
 
 

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

   1. Mm jag förstår ju inte varför vi fortsätter köra samma fattiga jävla formation hela tiden när vi inte har materialet för det. Varför kör han inte 4-4-2 eller nåt… med Rash o Martial/Greenwood på topp.

    2
    0
     1. Håller med er grabbar men troligen så skulle vårt mittfält bli överkört då. Matic hänger inte med ett sjölejon på land och Fred behöver hjälp för att kunna spela bra. Pereira är bannad från centralt mittfält på livstid.

      1
      0
    1. Mourinho: Jo, finns väl risk för det. Men tänk Greenwood eller Martial som mer släpande. Alternativt skulle jag vilja se Gomes som offensiv mitt. Snälla, Pereira är ingen framtid nånstans och knappast en så mycket bättre fotbollsspelare än Gomes!

     0
     2
     1. Nu har vi visserligen inga mittbackar heller men jag skulle gärna se Victor som sittande. Han har samma hårda markpass genom linjerna som Carrick brukade slå en gång i tiden, som varken Pereira eller Fred eller Matic klarar av.
      Angående Gomes så är jag lite kluven. Duktig med boll men ganska valpig och klen, men som du säger, konkurrensen med Pereira / Mata / Lingard är inte mördande direkt.

      2
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen